Groot verdriet voor Natasja Froger: ‘Opeens was je weg’

Natasja Froger heeft een emotioneel bericht gedeeld op haar sociale media. Ze heeft tot groot verdriet van haar en haar familie afscheid moeten nemen van haar vader.

Emotioneel bericht

Ze is openhartig over haar verlies: “Opeens was je weg lieve papa. Maar dat hoort zo bij ons leven. Je kwam en ging altijd weer maar nu kom je helaas nooit meer terug. Ik hoop oprecht dat je ergens boven op de brug van een schip staat en uitvaart naar een mooie bestemming. Goede reis, papa. Tot ooit, ik hou van je”. Ze kon gelukkig rekenen op veel steun van andere BN’ers. Zo schreef Monique Westerberg als reactie onder de foto’s: “Sterkte met dit grote verlies”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natasja Froger (@natasjafroger)

Groot gemis

Omgaan met verlies is iets waar haar man Rene Froger ook mee heeft moeten dealen. Zijn beide ouders Jan en Mien zijn niet lang geleden overleden. Ook zijn goede vriend en medezanger Dominic Forsyth, die als een broer voor hem was, overleed.

En dat heeft diepe sporen achtergelaten op de zanger: “Wij hebben zoveel gesproken met elkaar. Ik mis hem elke dag. We hebben platen samen gemaakt, maar ook tot diep in de nacht hebben we gesprekken gehad die je met de lieve Heer niet eens hebt. Ik mis hem heel erg.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rene Froger (@rene.froger)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven