Groot verdriet voor Amy van Marian uit B&B Vol Liefde: “Ik ga je enorm missen”

In ‘B&B Vol Liefde’ wijkt hondje Amy geen seconde van de zijde van haar baasje Marian. Als de B&B-eigenaresse onlangs te horen krijgt dat de chihuahua doodziek is, twijfelt ze geen moment en schakelt ze de beste artsen in Parijs in voor een levensreddende operatie. Helaas mag het niet zo zijn, Amy is overleden. Het verdrietige nieuws bevestigt Marian zojuist aan RTL Boulevard.

Alles over voor dat hondje

De chihuahua kampte met zware hartproblemen die in Nederland niet te behandelen zijn. Specialisten in Vught wezen Marian op een kliniek in Parijs met artsen opgeleid in Japan, waar wel een openhartoperatie mogelijk was. “Ik heb geen moment getwijfeld. Ik heb alles over voor dat hondje”, vertelde ze eerder deze week nog aan De Telegraaf.

Trieste uitkomst na dure operatie

Helaas is de operatie, die volgens Marian niet goedkoop is, niet genoeg om Amy te redden. Dinsdag laat ze aan RTL Boulevard weten dat Amy het helaas niet overleefd heeft. Marian krijgt voor de operatie al te horen dat haar trouwe viervoeter een overlevingskans van vijftig procent heeft. “Maar als ik niets doe, gaat mijn chihuahua het sowieso niet overleven”, aldus de B&B Vol Liefde-ster.

Steun in moeilijke tijden

Marian staat er in deze moeilijke tijd gelukkig niet alleen voor. Sinds kort is er een nieuwe man in haar leven.

Scroll naar boven