Groot verdriet: overleden baby gevonden in het bos

Groot verdriet: overleden baby gevonden in het bos

Het Verenigd Koninkrijk verkeert in diepe rouw. Gisteren werd in een bos nabij Brighton het levenloze lichaampje van een baby van slechts twee maanden oud gevonden. De Britten zochten al weken naar het kind.

Ouders opgepakt

De ouders en het kindje werden in januari als vermist opgegeven. Enkele dagen geleden werden de ouders opgepakt, in hetzelfde gebied als waar de baby gisteren werd gevonden. De ouders worden verdacht van verwaarlozing van de baby, terwijl hen ook onvrijwillige doodslag ten laste wordt gelegd.

Ten tijde van de verdwijning was het kind slechts enkele dagen oud. Het vermoeden bestaat dat de ouders in eerste instantie per auto verdwenen. Hun voertuig zou in januari bij Manchester problemen hebben gekregen, waarna ze per taxi wekenlang door Engeland zouden hebben getrokken.

Vader is zedendelinquent

Ondanks de extreme vrieskou, zouden ze met het pasgeboren kind nachten in de vrieskou hebben doorgebracht. De vader is volgens de BBC een veroordeelde zedendelinquent die maar liefst 20! jaar gevangenisstraf heeft uitgezeten in de Verenigde Staten alvorens hij in 2010 arriveerde in Engeland.

Search for missing baby as UK couple Constance Marten and Mark Gordon arrested - BBC News
Scroll naar boven