Groot probleem voor alle Vodafone klanten

Groot probleem voor alle Vodafone klanten: ''112 onbereikbaar''

Klanten van telecomprovider Vodafone worden sinds vanmorgen zwaar gedupeerd. Het bedrijf kampt op dit moment met een enorme storing. Zelfs ziekenhuizen zijn telefonisch onbereikbaar en nog erger: 112 kan niet gebeld worden.

Vodafone heeft inmiddels laten weten dat het de oorzaak van de storing heeft gevonden, maar dat het nog niet bekend is hoe lang het gaat duren alvorens het opgelost is.

In de regio Gelderland melden ziekenhuizen van Rijnstate te Arnhem, Velp en Zevenaar problemen. Ook het Slingeland in Doetinchem, ziekenhuis Rivierenland in Tiel, Gelderse Vallei en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) melden nu chaos.

112

Vodafone waarschuwt klanten dat 112 wel gebeld kan worden, maar dat er geen communicatie mogelijk is. Als oplossing kan het noodnummer via een vaste telefoon gebeld worden.

Vodafone liet vanmorgen vroeg weten dat het helemaal mis is, maar meldt nu dus dat het ‘minder erg’ aan het worden is. De provider raadt mensen aan te bellen via internetdiensten zoals WhatsApp of FaceTime. Het is niet bekend of klanten recht hebben op een compensatie.

Scroll naar boven