‘Groot onderzoek naar wangedrag bij Goede Tijden Slechte Tijden’

'Groot onderzoek naar wangedrag bij Goede Tijden Slechte Tijden'

Het zijn vreemde tijden. Niet alleen Yvonne Coldeweijer nagelt om de haverklap bekende Nederlanders die vreemdgaan neer, ook zijn er talloze juicekanalen en zelfs tv-programma’s die zich doorlopend bezig houden met nieuwtjes over bn’ers.

Een goed voorbeeld hiervan zijn de misstanden rondom The Voice of Holland. BOOS wijdde hier een uitzending aan en subiet stond heel Nederland 0p haar achterpoten.

Goede Tijden Slechte Tijden

Nu is er een juicekanaal dat laat weten een ‘groot onderzoek’ in te hebben gesteld naar de bekende serie Goede Tijden Slechte Tijden. Het betreffende kanaal stelt ”verschillende verhalen” binnen te hebben gekregen dat het goed mis is achter de schermen van de soap.

Specifiek wordt er gedoeld op een productiemedewerker. Zijn slachtoffers lijken voornamelijk staigiares te zijn. Of dat ook echt zo is, gaat vermoedelijk snel duidelijk worden.

Het juicekanaal belooft met onthullingen te komen wanneer het onderzoek is afgerond. Of het een productiemedewerker is, of dat er wellicht (?) een bekende acteur betrokken is bij de misstanden, is momenteel ook nog niet duidelijk. Zodra wij meer informatie hebben, laten we dat weten.

Scroll naar boven