Groot nieuws over Marco Borsato bekendgemaakt

Groot nieuws over Marco Borsato bekendgemaakt

Marco Borsato is gespot bij de woning van zijn ex-vrouw Leontine Ruiters. Hij parkeerde zijn wagen op de oprit en is samen met Jada (hun dochter) naar binnen gelopen. Dat zegt Story-Fotograaf Edwin Smulders, die in de bosjes lag verscholen.

Geheime afspraakjes

Het feit dat Marco weer bij Leontine gezien is, is volgens meerdere media niet het eerste ‘geheime afspraakje’. Er zouden er al meerdere geweest zijn.

Bronnen melden aan Story dat Marco steeds vaker bij Leontine op bezoek komt. En dat zou niet zomaar zijn, De twee zijn van plan om weer bij elkaar te komen. De Story pakt dan ook groot uit: ”Dat is wellicht de verklaring waarom de zanger de laatste tijd steeds vaker gesignaleerd wordt met een olijke grijns op zijn gezicht.”

Leontine steunt Marco

Inmiddels is duidelijk geworden dat Marco door het OM niet zal worden vervolgd voor grensoverschrijdend gedrag bij de Voice.

Er ligt echter nog wel een andere aangifte tegen hem. Hij zou tussen 2014 en 2019 een minderjarig meisje hebben betast. Dit kwam aan het licht nadat de moeder van het meisje het dagboek van haar dochter vond en daaruit concludeerde wat hier aan de hand was.

Momenteel wordt er door het OM onderzocht of de dingen die door het meisje zijn opgeschreven, wel echt door haar zijn geschreven. Dit gebeurt middels handschriftonderzoek.

Ondanks alle berichtgeving rondom Marco, heeft Leontine altijd in hem geloofd. Ze heeft hem nooit laten vallen en staat achter hem.

Afgelopen

Ook Nederlanders scharen zich steeds meer achter Marco Borsato. In het begin werd hij massaal gecancelled. Nadat de uitzending van BOOS op YouTube verscheen, kreeg hij vreselijke dingen naar zijn hoofd. En dit terwijl hij helemaal niet schuldig was bevonden.

Dat was toen nog niet zeker, maar in Nederland wordt er nu eenmaal al geoordeeld voordat de feiten op tafel liggen. Zijn gezin heeft hem echter altijd gesteund.

Jada Borsato liet onlangs weten dat haar vader aan de beterende hand is. ”Hij zit eindelijk beter in zijn vel de laatste tijd. Dat is voor ons fijn om te zien.”

Jada vindt het ook terecht, want ”het heeft lang genoeg geduurd. Dus laten we hopen dat er snel een einde aan komt”, zo stelde ze in weekblad Weekend.

Hoop jij dat Marco Borsato en Leontine weer samenkomen? Geef je mening in de reacties!

Scroll naar boven