Groot nieuws: ‘Jutta Leerdam (24) stopt met schaatsen’

Groot nieuws: 'Jutta Leerdam (24) stopt met schaatsen'

De 24-jarige Jutta Leerdam was natuurlijk al ontzettend bekend in Nederland. Niet alleen vanwege haar prestaties op de ijsbaan, maar ook omdat ze een plaatje is.

Liefdesvideo

Onlangs werd bekend dat Jutta is gevallen voor de charmes van de Amerikaanse multimiljonair Jake Paul. En dat terwijl Leerdam daar eerst niets van wilde weten.

”Ik zou nooit, nooit iets met hem beginnen”, zei Jutta daar in eerste instantie over. Maar goed, inmiddels vormen de twee een koppeltje.

Gisteren dropte Jake Paul een 45-minuten durende video, waarin het koppel over hun relatie praat. Binnen een dag is die video al meer dan 600.000 keer bekeken.

Criticasters kunnen hun lachen niet inhouden. Bijna een uur lang vertellen Jutta en Paul elkaar wat ze zo leuk aan elkaar vinden. Het lijkt bijna in scene gezet.

Meet My Superstar Girlfriend Jutta Leerdam - BS EP. 17

Imago oppoetsen

Jake staat niet bekend als een lieve jongen. Zo zijn er twee vrouwen die hem beschuldigen van s*ksueel wangedrag. Daar komt nog bij dat ook zijn ex-vriendin niet blij is met de stiekeme moves van Paul. Hij had haar namelijk verteld ruimte te willen.

Vervolgens kwam hij met het nieuws dat Jutta Leerdam zijn nieuwe vriendin is, tot verbazing en woede van zijn ex die er een video over opnam.

Het imago van Jake was gisteren ook onderwerp van gesprek bij RTL Boulevard besproken.

Groot nieuws: 'Jutta Leerdam (24) stopt met schaatsen'
Aran Bade vraagt zich oprecht af wat Nederlandse fans ‘in godsnaam’ denken van Jutta’s relatie met een Amerikaan met zo’n dergelijk imago.

”Jutta voelt zich heel erg geroepen om zijn imago op te poetsen, terwijl dat helemaal niet haar taak is. Het is bijna een beetje aandoenlijk.”

Stoppen met schaatsen

Luuk Ikink heeft er ook wat over te zeggen: ”Het is toch fantastisch? Zij heeft natuurlijk een grote internationale carriere in het vooruitzicht.”

”En ja, zij kan wel gewoon blijven schaatsen. Maarja, wat win je daar nou mee? Ze heeft toch alles al gewonnen?”

Luuk raad Jutta aan om de Olympische Spelen nog mee te pakken en daarna haar schaatsen in het vet te stoppen: ”Ga dan lekker naar Los Angeles, joh.”

Scroll naar boven