Groot nieuws: ”Aliens gearriveerd op aarde”

Groot nieuws: ''Aliens gearriveerd op aarde''

Een zelfbenoemde tijdreiziger, die eerder waarschuwde voor een alien-invasie, beweert dat buitenaardse wezens gisteren op de aarde zijn geweest. Ze zouden maar liefst 8.000 mensen hebben meegenomen. Ze komen binnenkort weer terug.

Eno Alaric, die video’s post onder zijn pseudoniem @theradiantimetraveler beweert afkomstig te zien uit het jaar 2671. Hij beweert een ‘interdimensionale’ tijdreiziger te zijn.

Zijn laatste visie op de ‘ondergang’, die hij al maanden in tal van video’s voorspelt, waarschuwde voor een ‘zeer vijandige buitenaardse’ soort.

@radianttimetraveler The world is changing…#fyp #foryou #MyDolceMoment #timetravel #radianttime #timetraveler #xyzbca #viral #entertainment ♬ Epic Music(873690) – Pavel

Die staat volgens Eno bekend als de ‘Distants’, die de aarde willen terugveroveren. ”Het gevecht zullen we niet winnen”, zo zei Eno eerder.

8.000 mensen

Gelukkig voorspelde Alaric ook dat er een andere soort buitenaards leven, genaamd ‘De Kampioen’, zou komen. Die zou sommigen van de aardbewoners redden.

Volgens Eno zou dat gebeuren op 23 maart dit jaar, maar de aliens waren te laat. Alaric meldt nu dat ze gisteren met enige vertraging zijn geland.

Om 14.00 was het zover. ”De Kampioen is geland en heeft 8.000 aardbewoners meegenomen naar een andere planeet.”

Alaric vertelt niet waar het ‘moederschip’ precies is geland. Dat is dan weer jammer.

Reistijd van 4 jaar

Het is niet duidelijk welke individuen zijn geselecteerd, maar volgens Alaric waren de kampioenen op zoek naar de beste ingenieurs, wetenschappers, artsen en leiders.

Groot nieuws: ''Aliens gearriveerd op aarde''

”De ontvoerde mensen houden het menselijke soort in leven, tegen zowel interne als externe dreigingen”, zo verklaart hij.

”De mensenheid vormt op veel manieren een ramp voor zichzelf, zoals vechten en het veroorzaken van de eerste nucleaire winter.”

De 8.000 mensen zullen volgens Alaric nooit meer terugkeren naar de aarde. Waar ze dan wel heengaan?

”Ze hebben een erg lange reis voor de boeg. Het schip van de Kampioenen is sneller dan het licht, en daarom zal het vier jaar duren voordat ze bij de nieuwe planeet aankomen.”

2024

Hier stopt het niet, want Eno heeft nog meer nieuws. Volgend jaar, in 2024, zullen de Distants, die de aarde bezitten, hun opwachting maken op aarde.

Alaric sluit nog wel af met een positieve boodschap: ”Ik wil dat jullie allemaal weten dat jullie veilig zijn. Ik probeer alleen maar te waarschuwen voor wat er komen gaat.”

Scroll naar boven