Groot drama voor alle klanten van ING: ”Het spijt ons”

Groot drama voor alle klanten van ING: ''Het spijt ons''

Klanten van de ING Bank zijn op dit moment wederom de dupe van een massale storing. Zo is het nu niet mogelijk om geld over te boeken van een spaarrekening naar een betaalrekening. 

De ING Bank verzuipt de laatste maanden in storingen. Het is, tot frustratie van veel klanten, vrijwel wekelijks raak. In de tussentijd moet je natuurlijk wel gewoon blijven betalen.

Klanten zijn woest

Volgens de website Allestoringen.nl is het vanaf 11.00 vanmorgen hopeloos. Binnen korte tijd kwamen er tienduizenden meldingen binnen.

Ook op Twitter is de beer los. Mensen zijn laaiend dat ze voor de zoveelste keer niet bij hun geld kunnen en schrijven op grote schaal berichten.

https://twitter.com/DelaanZ/status/1655521079874535427

https://twitter.com/broederneef/status/1655522362794573825

Inloggen

Wat is er precies aan de hand? Mensen melden niet te kunnen inloggen in de mobiele app van ING. Daardoor kunnen ze geen geld overboeken.

Mensen die er wel in slagen om in te loggen, kunnen vervolgens niet overboeken. Zo’n 36 procent van de meldingen heeft hier betrekking op.

Altijd storing

Op 24 maart jongstleden en op 24 april ging het ook volledig mis in de systemen van de ING. Het was toen zelfs urenlang niet mogelijk om de ING-app te gebruiken.

Het gegeven dat de ING het vaakst storing heeft van de Nederlandse banken, is voor veel mensen aanleiding de bank al vaarwel te zeggen.

Een woordvoerder van de ING biedt excuses aan voor de onstane situatie en heeft ook een standaard antwoordje klaar: ”Momenteel wordt er hard gewerkt om het op te lossen.”

Scroll naar boven