Groot drama voor aanstaande bruid: Schiphol raakt koffer met trouwjurk en ringen kwijt

Groot drama voor aanstaande bruid: Schiphol raakt koffer met trouwjurk en ringen kwijt

De enorme chaos op Schiphol leidt tot veel irritaties en woede bij passagiers. Maar voor de toekomstige bruid Amalia (30) is het pas echt afzien. Haar koffer met daarin haar trouwjurk en trouwring is vermist.

Haar huwelijk staat gepland voor zaterdag 9 juli. Op die datum treed de Zweedse Amalia Stenberg in het huwelijk met de Nederlandse Maarten. Het trouwfeest zal plaatsvinden in Luleå, het geboortedorpje van Amalia. Maar zonder koffer staat de bruiloft op losse schroeven.

De tortelduifjes zijn inmiddels in Zweden aangekomen, maar de koffer is dus zoek. Deze is ergens in de bagagekrochten op de Amsterdamse luchthaven achtergebleven.

Zoektocht

Op vrijdag 30 juni reizen de schoonouders van Amalia speciaal naar Schiphol om de koffer terug te vinden. Na uren door koffers gespit te hebben, is de doelbewuste koffer nog steeds niet gevonden. Ondertussen lijkt niemand zich in te willen zetten om de o zo belangrijke koffer snel te vinden.

Aviapartners, verantwoordelijk voor de bagageafhandeling van SAS (vliegmaatschappij waarmee Amalia en Maarten hun trip naar Zweden boekten), heeft andere prioriteiten. In het weekend is er bovendien geen woordvoerder beschikbaar.

Media-aandacht

Nadat het verhaal bekend wordt in Zweden, meldt SAS zich opeens. Ze willen er nu wel alles aan doen en zetten meerdere mensen in om de koffer op te sporen.

Tot op heden is dat nog niet gelukt. Een woordvoerder van Schiphol biedt inmiddels ook hulp aan. De luchthaven wil ”alles op alles” zetten om de koffer te vinden voordat de plechtigheid gaat plaatsvinden. Amalia is er blij mee. ”Dit is meer dan geweldig nieuws. Misschien lukt het dan toch en kan Maarten mij zien in de jurk.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven