Groot drama: Bus met migranten ramt door politieblokkade, twee agenten dood

In de Verenigde Staten is een meisje van slechts vijf jaar door haar eigen opa en oma met een riem d00dgeslagen omdat ze per ongeluk in haar broek had gepoept.

In Bulgarije heeft een verschrikkelijke gebeurtenis plaatsgevonden. Een touringcar met daarin Syrische migranten is ingereden op een politieauto. Twee agenten zijn hierbij om het leven gekomen. Justitie is in de veronderstelling dat er opzet in het spel is.

De buschauffeur zou stoptekens genegeerd hebben, ondanks twee verschillende verkeerscontroles. Na een achtervolging blokkeerde een patrouillevoertuig de weg, waarop de chauffeur zou hebben besloten om op de auto in te rijden. Dit heeft het leven gekost aan twee agenten van 30 en 43 jaar oud.

Na het drama is de buschauffeur uit de touringcar gestapt. Hij zette het vervolgens op een lopen en is gevlucht. De politie heeft een Syriër aangehouden op verdenking van mensensmokkel. In de bus zaten in totaal 47 passagiers. De Telegraaf meldt dat er ook vrouwen en kinderen in het voertuig zaten.

Ongekende maatregelen

Minister Ivan Demerdjiev heeft ”ongekende maatregelen” aangekondigd tegen de toestroom van illegale immigranten. De smokkelnetwerken hebben Bulgarije volgens Demerdjiev ”de oorlog verklaard.”

 

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven