Groot alarm: 13-jarig meisje vermist nadat ouders haar op school hebben afgezet

Minderjarige jongen op vreselijke wijze afgetuigd door groep jongeren

In het Belgische Gent is een 13-jarig meisje vermist. De tiener, genaamd Anna Lobbestael, werd gister door haar ouders afgezet op school en is sindsdien niet meer gesignaleerd. De Belgische politie heeft een opsporingsbericht verspreid.

Anna verdween gisteren op de eerste schooldag. Haar ouders hebben haar rond 08.15 uur afgezet op haar school aan de Gentse wijk Sluizeken.

Signalement

De vermiste tiener is blank met bruine ogen. Ze heeft rood/bruin/blond halflang haar en is 1,66 meter groot. Anna droeg een kakikleurige croptop, een donkerkleurige gilet met lange mouwen, een wijde jeansbroek en witte Nike-sneakers. Ze is in het bezit van een witte hoofdtelefoon, een zonnebril, een schoudertas met Afrikaanse geel/zwarte print. Verder heeft Anna twee neuspiercings: eentje door het tussenschot van de neus (een septum) en een steentje in rechterneusvleugel. Ze heeft ook een ring in de lip.

De lokale politie geeft voorlopig geen verdere details over het onderzoek. Het Oost-Vlaamse parket is op de hoogte van de verdwijning, maar kan nog geen informatie geven. Om snel te kunnen werken, werd vanmorgen het opsporingsbericht verspreid door de lokale politie. In een latere fase kunnen de federale politie en Child Focus ook ingeschakeld worden, aangezien het om een minderjarige gaat.

Scroll naar boven