Groepje wil roodharige jongen ‘aanpakken’, maar die blijkt op vechtsport te zitten

Groepje wil roodharige jongen 'aanpakken', maar die blijkt op vechtsport te zitten

Dagelijks struinen wij voor jou het internet af, op zoek naar bizarre videos. Dit artikel hebben wij eerder geplaatst (in april), maar voor degenen die hem destijds gemist hebben we besloten de beelden nogmaals online te zetten.

Vechten is helemaal niet leuk, dat is vast iedereen met ons eens. Maar als je er dan toch op los begint te meppen, is 1 tegen 1 wel zo eerlijk.

Omsingelen

In onderstaande video, die als een lopend vuurtje rondgaat op Twitter, is te zien hoe drie jongens een roodharige jongen met een bril omsingelen.

Ze vinden dat hij ’te stoer doet’ en willen hem graag een pak rammel geven. In plaats van alleen te komen, komen ze met een groepje.

Maar wat de jongens schijnbaar niet weten is dat ze iemand willen belagen die (aan de beelden te zien) aan vechtsport doet.

De context van dit verhaal is niet bekend, daar hebben we dan ook geen informatie over. Wel is te zien dat de de roodharige jongen de eerste tik uitdeelt.

Dat is eigenlijk niet de bedoeling als je vechtsport beoefent, maar misschien wilde hij niet wachten totdat hij zelf de eerste tik kreeg.

De drie jongens die eerst zo stoer deden, blijken slechte knokkers. Ze maaien met hun armen in het rond, maar raken de jongen niet. Het lijkt een comedyshow, zo slecht.

De beelden spreken voor zich. Een voor een tikt de jongen zijn belagers vakkundig naar de grond. Tekenend is de vraag: ”Durf je nog? Kom dan!?”

Schijnbeweging

Omstanders die het incident filmen lachen de drie kneuzen hard uit: ”Jullie zijn alledrie gepakt.”

De jongen maakt daarna een schijnbeweging. Daarvan schrikt een van de belagers zo erg dat hij bekant achterover valt.

Moraal van dit verhaal: vechtsport is altijd handig in bepaalde situaties.

Scroll naar boven