Groep van acht ‘jongeren’ omsingelt klein meisje in zwembad en betast haar

Groep van acht 'jongeren' omsingelt klein meisje in zwembad en betast haar

Het is flink hommeles in Duitsland. En meer dan terecht, want daar is afgelopen zondag een meisje van pas 13 jaar door een groep ‘jongeren’ betast in een zwembad in Keulen. Dat melden lokale media. Het bericht is overgenomen door Het Nieuwsblad.

‘Jongeren’

Niet alleen in Nederland en België hebben we grote problemen met ‘jongeren’. Ook Duitsland heeft zwaar te lijden onder een bepaald soort jongeren.

Deze jongeren, die een ware schande zijn voor hun ouders, maken de Europese straten onveilig. Er lijkt ook niemand iets aan te kunnen, of willen doen.

Want wanneer je tegenwoordig een jongere aanspreekt op zijn/haar gedrag, dan is de kans aanwezig dat je een grote waffel krijgt, of dat je bewerkt wordt met een stuk keukengerei. De ‘jongeren’ van tegenwoordig voelen zich onaantastbaar. Althans, alleen in groepjes.

Zwembad

Afgelopen zondag is het in een zwembad in Keulen weer volledig misgegaan. Een groepje van acht jongeren heeft daar een meisje van pas 13 jaar omsingeld.

Ze begonnen haar lastig te vallen en een zestienjarige jongen van Irakese afkomst zou zijn hand in haar bikinibroekje hebben gestopt.

KÖLN: SEXUELLER ÜBERGRIFF in Schwimmbad - Acht Männer sollen 13-Jährige missbraucht haben

Grote onrust

Het meisje wist bewonderenswaardig genoeg te ontkomen aan erger en rende huilend naar een badmeester. Die belde direct de p0litie. Die kwamen met loeiende sirenes en met zeven wagens naar het zwembad.

Er kon een getuige gevonden worden, die precies kon aanwijzen wie er bij betrokken waren. Het is echt heel gek en niemand had dit verwacht, maar het gaat om een Irakees, drie Turken en vier Syriërs.

De verdachten zijn drie zestienjarigen, drie mannen van 21 jaar, een man van 22 en een man van 26 jaar. Allemaal wonen ze in Rheinland.

Badmeester

Het meisje bleek met vriendinnetjes te zijn. Volgens een woordvoerder van het Keulse zwembad is men heel erg blij met de ‘kalmheid’ van de badmeester.

”We zijn blij dat hij direct hulp heeft ingeschakeld. Onze medewerkers zijn voor dergelijke situaties opgeleid.” Momenteel is men bezig met onderzoek. Opmerkelijk is dat geen van de mannen nog in hechtenis zit. Ze zijn allemaal naar huis gebracht. Wat een wereld.

Scroll naar boven