Groep ‘jongeren’ slaat Nederlandse jongen net zo lang tot hij bijna niet meer beweegt

Groep 'jongeren' slaat Nederlandse jongen net zo lang tot hij bijna niet meer beweegt

Je hoeft Twitter (X) tegenwoordig maar eventjes te openen, en de meest bizarre video’s vliegen om je oren. Ook vandaag hebben we weer beeldmateriaal voor je gevonden. 

Nederland

Laten we vooropstellen dat Nederland allang niet meer het Nederland is zoals de meesten van ons kennen. Daar liggen een aantal zaken aan ten grondslag.

Maar goed, wat als een paal boven water staat is dat sommige mensen beter geen ouders hadden kunnen worden. Zij wilden zichzelf graag voortplanten, maar snappen het ouderschap niet. De producten die zij op de wereld hebben gezet, maken het nou niet echt beter.

In onderstaande video, die momenteel hard rondgaat op X (Twitter) en die ook wordt gedeeld door Geert Wilders, is te zien hoe een groep ‘jongeren’ even flink losgaat op een Nederlandse jongen.

‘Wat doe je stoer’?

Op de beelden is te zien hoe de groep, die zeker bestaat uit een mannetje of zes, zeven, een Nederlandse jongen omsingelt.

De langste van het stel stapt naar voren, praat in een soort van straattaal en haalt direct uit. De jongen staat er alleen voor, en kan geen kant op.

Dat hebben de andere leden van deze ‘bende’ ook door. Zij zien hun kans schoon en delen nog een karatetrap uit en wat slagen.

Bosjes

Op gegeven moment probeert de jongen te ontkomen door in de bosjes te gaan staan, maar zelfs dan gaat het nog verder. Het groepje varkens is nog niet klaar met hem.

Wat we zien gaat elk voorstellingsvermogen te buiten. Na een flinke scheldpartij, waarbij de ene k*nker na de andere volgt, besluit het groepje door te pakken.

De langste van het stel stapt naar voren en begint als een bezetene in te meppen op de jongen. Zijn iets minder lange maten besluiten daarop ook weer in te stappen. Het gevolg? Ze timmeren net zo lang om hem in totdat hij bijna niet meer beweegt.

Autoriteiten

We hopen dat de autoriteiten deze beelden zo snel mogelijk onder ogen krijgen en over gaat tot een harde aanpak. Dat lijkt ons het minste wat er moet gebeuren. Hier staan de hoofddader en zijn filmende maatje er alvast prima op:

Groep 'jongeren' slaat Nederlandse jongen net zo lang tot hij bijna niet meer beweegt

Scroll naar boven