Groep gekleurde medelanders mept verstandelijk beperkte in elkaar

Groep gekleurde medelanders mept verstandelijk beperkte in elkaar

Gisteren was het bloedjeheet in Nederland. En dan gaat iedereen natuurlijk lekker naar het strand. Maar in een tram in Den Haag richting Scheveningen, is het gisteren helemaal uit de hand gelopen. Op beelden die rondgaan, is te zien wat er gebeurt.

Jongeren

We hebben in Nederland best wel vaak gezeik met jongeren. Producten van ouders die het vader- en moederschap niet zo serieus nemen, maar verblind waren door kindergeld.

De voorbeelden hiervan zijn talrijk. Je hoeft op een willekeurige dag alleen maar even Twitter (X) te openen en de video’s komen vanzelf voorbij.

Om maar een voorbeeld te noemen: Zelzate bij onze zuiderburen. Maar ook in Nederland is het flink raak. Gisteren ging alles los in een tram in Den Haag.

In de video, die momenteel hard rondgaat op het internet, is te zien hoe een man (met verstandelijke beperking) belaagd wordt door een groep ‘jongeren’.

15 man

Wat er aan voorafgaat, is duidelijk. De man wordt gepest en wordt aangeraakt zonder zijn toestemming. Te zien is hoe een groep van zeker vijftien jongeren begint te schreeuwen en te gillen richting de man.

Die staat er letterlijk alleen voor. Degene die filmt, krijgt een wijzend vingertje van de man. Maar wanneer hij zich omdraait moet hij een vuistslag incasseren van een meisje.

En dat blijkt het startsein voor een enorme afranseling. Meerdere jongeren belagen de man, die geen kant meer op kan en zich alleen maar kan verdedigen.

Autoriteiten

De video wordt zelfs gedeeld door Geert Wilders. We hopen dat de autoriteiten deze beelden snel onder ogen krijgen. De gegevens van de daders moeten makkelijk te achterhalen zijn.

Namelijk via camerabeelden en natuurlijk het incheck-kastje in de tram. Het is te hopen dat de daders van hun bed gelicht worden en veroordeeld worden. Zoals meerdere media, waaronder VKMag al stellen: ”Dit is zuivere poging tot d00dslag.”

En dan nog even dit: omdat wij graag willen dat deze ‘ongemanierde jongeren’ snel in hun bontkraagjes worden gevat, is het best wel belangrijk om dit bericht te delen.

Scroll naar boven