Een opmerkelijk bericht uit Griekenland, waar de media bericht heeft gebracht over ons koningshuis. Koning Willem-Alexander en prinses Máxima zouden vorig jaar tijdens hun bezoek aan hun villa in Porto Heli het coronavirus hebben verspreid. De Griekse gemeente Ermionida zou in paniek zijn geweest.

Veilige Bestemming

Het gekke aan het bericht is dat op het moment van arriveren van onze koning, er nog nul besmettingen waren geweest. Dit veranderde op het moment dat Willem-Alexander en Maxima samen met twintig personeelsleden in hun villa verbleven, aldus de Griekse media.

In Nederland gingen op datzelfde moment de besmettingen van het coronavirus explosief omhoog. “Ze besloten naar een veiligere bestemming te reizen dat op dat moment Porto Heli was”, wordt er geschreven. Het personeel van het koningspaar werkte op dat zelfde moment ook nog op andere plekken in het Griekse dorp.

Daar schijnt het mis te zijn gegaan, volgens een van de schoonmaaksters. Ze had er zelf geen last van, maar haar man werd er behoorlijk ziek van. Vanaf dat moment ging het virus rond als een lopend vuurtje. Volgens de schoonmaakster wees alles erop dat ze het coronavirus heeft opgelopen van iemand in ons koningshuis en dat het op die manier is verspreid.


Like it? Share with your friends!