Grieks kattenparadijs zoekt verzorger die op het eiland toezicht zal houden op 55 katten

Iedereen droomt er vast en zeker wel van om een reis te maken door de prachtige Griekse eilanden. Als jij één van deze mensen bent en jij bent iemand die liever met katten dan met mensen omgaat, dan heb je geluk. Er staat een perfecte vacature op jou te wachten.

Syros is een Grieks eiland dat net voor de kust ligt. De bevolking is klein (ongeveer 20.000 mensen) en dit is een zeer unieke plek om te wonen. God’s Little People Cat Rescue wil alle dieren in dit gebied helpen die hulp nodig hebben. Tientallen zwerfkatten wonen op dit eiland en krijgen de hulp die ze nodig hebben van een kunstenaar genaamd Joan.

Zij en haar man zijn meer dan gelukkig om voedsel en onderdak aan al deze katten te bieden. Ze wonen sinds 2010 op het eiland en runnen sinds lange tijd dit kattenopvangcentrum. Het echtpaar heeft sindsdien besloten om verder te gaan. Om dit te doen, zijn ze op zoek naar iemand die bereid op deze katten te passen. Hun Facebook-advertentie lijkt iets uit een droom.

Een betaalde baan waar je de hele tijd omringt bent door katten? Dit klinkt als iets uit een sprookje. Er is echter wel een addertje onder het gras. Iedereen die deze baan aangaat, aanvaardt de verantwoordelijkheid voor niet minder dan 55 katten. Aanvragers die verpleegkundigen of geschoolde dierenartsen zijn, krijgen een voorkeur bij deze baan.

Er zijn ook nog extra voordelen die vermeld moeten worden. Naast het leven op een prachtig eiland, zul je ook in een klein huis met een prachtige tuin leven. De uitzichten zijn prachtig. De ideale kandidaat voor de functie is iemand die van katten houdt en deze waardeert. De baan betaalt ongeveer €500 euro per maand.

De katten moeten worden gevoerd en ze hebben ook veel liefde en aandacht nodig. De hulpprogramma’s die bij het huis horen, zijn inbegrepen en komen niet uit de zak van de werknemer. Een rijbewijs is ook een vereiste, zodat de dieren naar de dierenarts gebracht kunnen worden als dat nodig is. Als je iemand kent die gek genoeg is voor deze baan , zorg dan dat je dit verhaal aan hen doorgeeft!