Willem Alexander en Máxima toch aanwezig bij Grand Prix Zandvoort

Willem-Alexander en Máxima zullen dit weekend aanwezig zijn bij de allereerste Dutch Grand Prix in lange tijd. Zondag 5 september zullen ze onder andere Max Verstappen ontmoeten, zo meldde de Rijksvoorlichtingsdienst.

Niet de enige Oranjes

Daarmee zijn ze lang niet de enige van het koningshuis die aanwezig zullen zijn op Zandvoort. De bekritiseerde prins Bernard, die het evenement tevens heeft georganiseerd zal ook aanwezig zijn. Onlangs kreeg Bernard de wind nog van voren toen hij meerdere artiesten had gevraagd om gratis op te treden.

Inmiddels heeft hij zijn excuses gemaakt, al wordt er nog wel met een schuin oog naar hem gekeken. Dit deed hij tegenover Chef’s Special. Opmerkelijk was dat de excuses pas kwamen nadat hij in een video zijn ongenoegen had uitgesproken.
De kritiek op Bernard over de artiesten was nog maar het begin.

Maatregelen

Vanaf het eerste moment dat duidelijk werd dat de Grand Prix terug zou komen naar Nederland luidt er al kritiek. Dit gaat ten eerste om de vervuiling die het evenement met zich mee brengt, net zoals de natuur die beschadigd is geraakt bij de aanleg ervan. Maar de echte onvrede komt omdat dit massale evenement überhaupt mag plaatsvinden, terwijl vele festivals en andere evenementen dat niet mogen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven