Gracie (26) past niet in een vliegtuigstoel, geeft de stoelen de schuld

Gracie (26) past niet in een vliegtuigstoel, eist dat ze breder worden gemaakt

De 26-jarige Gracie Bon uit Panama is een snoepje voor mannen die van een stevig achterwerk houden. De ‘influencer’ heeft op Instagram 4,5 miljoen volgers en is niet tevreden met het formaat van vliegtuigstoelen.

Pas niet in stoel

Naar eigen zeggen past ze daar niet in vanwege de grootte van haar billen. Gracie kan daardoor niet comfortabel vliegen. Ze vindt zelf dat ze er niets aan kan doen.

Op Instagram klaagt Gracie er flink op los. Ze had recent een vlucht en na een hoop passen en meten kon ze haar achterwerk zelfs niet in een eersteklas-stoel kwijt.

Het ‘model’ is nu een petitite gestart, waarmee ze vliegmaatschappijen wil forceren om grote stoeltjes te maken. ”Want grote meiden moeten ook kunnen vliegen.”

‘Niet mijn schuld’

Het wordt nog fraaier, want Gracie beweert dat ze zelf niets kan doen aan het formaatje bubblebutt. Haar volgers lachen haar keihard uit. Gezien haar slanke middel is de kans dat haar achterwerk op natuurlijke wijze dusdanig uit de kluiten gewassen is geraakt, uitermate klein.

De tendens in de reacties is dan ook dat Gracies er zelf voor heeft gekozen om zich te laten helpen. Waarmee een vergroting van haar billen bedoeld wordt. En dat ook nog eens meerdere keren.

In plaats van te zaniken op Instagram, lijkt het haar volgers beter om gewoon twee stoelen te reserveren. Dan ze ze daar de leuning van omhoog doen, en comfortabel vliegen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GRACIE BON (@graciebon)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GRACIE BON (@graciebon)

Niet voor het eerst

Het is niet de eerste keer dat er iemand klaagt over het formaat van vliegtuigstoelen. Eerder was er ene Jaelynn, die zich door het gangpad van een vlieger heen probeerde te wurmen. Dat lukte niet, waarna ze over de rooie ging en de schuld gaf aan de stoelen.

Scroll naar boven