Grace moet 1,50 betalen omdat ze het niet zonder rubbertje wil doen

Grace moet 1,50 betalen omdat ze het niet zonder rubbertje wil doen

In de LINDA-rubriek ‘Tikkie te veel’ kunnen anonieme lezeressen hun verhaal kwijt over de keer of keren dat ze te maken kregen met een bizarre Tikkie-situatie. Dit keer is ene Grace in de pen geklommen en laat aan het meidenblad weten wat haar is overkomen.

Jongen in de kroeg

Grace schrijft: ”Twee jaar geleden kwam ik net uit een relatie en kwam ik in de kroeg een jongen tegen die ik al wat langer kende. Hij stond erom bekend altijd te pochen met het geld van zijn vader.”

Rubber

Ze vervolgt: ”Alles ging over horloges, auto’s en hoe dik zijn huis was. Hij vroeg of ik wat wilde drinken en zei daarna dat hij een fles op tafel had staan.”

Grace dacht bij zichzelf dat dit wel een aardige geste was, en ging er dan ook graag op in. ”Ik dacht: je bent wel leuk en ook gezellig. Een vrouw heeft ook behoeftes, dus ik ging met hem mee naar huis.”

Alleen veilig

En dan volgt een van de meest bizarre situaties die we ooit gehoord hebben. ”We waren ons aan het uitkleden toen ik zei: ”We doen het wel met condoom.”

”Hij wilde weten waarom dat zo nodig moest. Ik wist dat hij van het partyleven was en wilde dus absoluut geen soa. Met veel tegenzin pakte hij een rubbertje. maar daar bleef het niet bij.”

Condom

Tikkie

”De dag daarna werd ik wakker en zag ik een betaalverzoek van 1,50 euro. Ik dacht dat hij een grap maakte en stuurde een aantal vraagtekens. Maar hij bleek serieus.”

”Hij schreef: Jij wilde het veilig doen toch? Dan mag je er ook voor betalen. Ik wist niet wat me overkwam en heb dus niet betaald. We hebben daarna ook nooit meer afgesproken, maar zijn elkaar wel vaker in de buurt tegengekomen. Het is echt van de gekke.”

Grace besloot het verhaal met haar vriendinnen te delen, die ook dachten dat ze een grap maakte. ”Een andere meid die hij ook mee naar huis had genomen, had ook een tikkie gekregen. Inmiddels is dit een steeds terugkerende grap in de groep en lachen we erom.”

 

Scroll naar boven