Gordon’s ex Jeffrey ernstig in elkaar geslagen. Gordon reageert op heftige beelden

Er is heftig nieuws gekomen over Jeffrey, de ex-vriend van Gordon. Hij is ernstig mishandeld door iemand op straat. Hierdoor is hij in het ziekenhuis beland. Ook gaan er heftige foto’s rond die het nieuws bevestigen. Gordon heeft gereageerd op de situatie.

Ernstige situatie

Yvonne Coldeweijer heeft de beelden gezien. Zij zegt dat jeffrey bebloed is aan de linkerkant van zijn gezicht. Hij heeft een blauw, opgezwollen gezicht. Ook kan hij zijn linkeroog bijna niet meer open doen.

Jeffrey is in Den Haag aangevallen. De geruchten gaan dat het om homogaat ging. De familie maakte zich ernstige zorgen omdat hij niets meer van zich liet horen.

Yvonne zegt dat Gordon ook heeft gereageerd: “Ik heb Gordon gesproken en hij ontkent dat hij hier iets mee te maken heeft en hij is heel erg erdoor geraakt dat Jeffrey is verwond. Ik heb zijn reacties maar wil pas iets posten als ik meer duidelijkheid heb over de situatie.”

Jeffrey is inmiddels weer terecht maar reageert nog niet op de situatie. Benieuwd naar de reactie van Gordon en Yvonne? Bekijk die dan hier!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven