Gordon volledig ingestort: ”Ik kan niet meer”

Gavin onthult WhatsApp-gesprekken met Gordon: ''Dit is krankzinnig''

Na jarenlang ongelukkig te zijn geweest in de liefde, moest Gavin het dan echt zijn. Na slechts een maand is de verloving dan toch stukgelopen.

Zwaar weer

Gisteren onthulde De Telegraaf al dat Gordon een erg korte reis naar down under had geboekt en na een dag alweer terug was gekomen naar Dubai.

De relatie met Gavin zou in zwaar weer verkeren. Dat meldde ook weekblad Prive. Inmiddels heeft Gordon alles wat met Gavin te maken heeft verwijderd van Instagram.

Dat geldt ook voor zijn (ex) lover. Ook hij heeft niets meer van Gordon op zijn sociale media staan. En dat terwijl de twee vorige maand nog bekendmaakten te zullen gaan trouwen.

Huwelijk

Recent overspoelde Gordon zijn Instagram-volgers met zoetsappige kiekjes van zichzelf en Gavin. Op de Malediven had de liefde van zijn leven hem ten huwelijk gevraagd.

”Ik kan niet stoppen met huilen van geluk en vreugde. Ik heb lang moeten wachten en het van ver moeten halen, maar het was het allemaal waard”, zo zei Gordon.

Familie lacht hem uit

Na het aangekondigde huwelijk interviewde weekblad Party John Heuckeroth, de broer van Gordon. ”Tsja, wat moet ik hier nu op zeggen? Gordon en die nieuwe vriend hebben nog maar net drie maanden een relatie. Dit kun je niet serieus nemen.”

”Toen ik het te horen kreeg kwam ik niet meer bij van het lachen. Hou nou heel snel op met die onzin alsjeblieft. Gordon is aandachtsgeil.”

Gordon wordt door zijn familie niet serieus genomen. Er zouden zelfs weddenschappen zijn afgesloten op de houdbaarheid van de relatie.

”Mensen worden er een beetje moe van, al die vriendjes. En wij als familie ook”, zo vertelde John.

Yvonne Coldeweijer

In de tussentijd probeert iedereen Gordon te bereiken, maar die laat niets van zich horen. Hij heeft wel alle foto’s met zijn ex-liefje verwijderd.

Wie hem wel gesproken heeft, is Yvonne Coldeweijer. ”Ik heb even contact gehad met hem en het klopt inderdaad dat het ineens onverwachts over en uit is met Gavin.”

”De reden zal hij wellicht zelf een keer met jullie delen als hij daar behoefte aan heeft, maar voor nu zit hij er echt helemaal doorheen.”

Gordon volledig ingestort: ''Ik kan niet meer''

Scroll naar boven