Gordon slaat helemaal door en pakt halsoverkop vliegtuig naar Thailand

Gordon slaat helemaal door en pakt halsoverkop vliegtuig naar Thailand

Gordon is inmiddels 22 kilo afgevallen. De presentator en zanger is daar ontzettend blij mee, maar is er nog niet. Hij wil nog vijf kilo kwijtraken en om dit voor elkaar te krijgen, heeft hij besloten het vliegtuig naar Thailand te pakken.

Via Instagram geeft hij ”een kleine update”. Hij bekent dat hij rugpijn heeft en daardoor de afgelopen weken nauwelijks in staat is geweest om te sporten. ”Dan kom je daarna in zo’n modus dat je denkt: ‘fuck, alles is nu kwijt’. Maar dat is niet zo natuurlijk.”

Thailand

Volgens Gordon gaat het ”op zich heel goed” met zijn afvalproces. ”Ik ben nu in totaal 22 kilo kwijt en ik ben voor het eerst in tijden onder de 100 kilo. Dat ben ik echt 15 jaar niet geweest. Morgen ga ik weer naar Dubai en daarna vlieg ik door naar Thailand, om de laatste vijf kilo kwijt te raken. Dat ga ik doen in een soort welnessresort”, zo zegt Gordon.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven