Gordon reageert woedend: ”Jij vieze, vuile…”

Shocking: Gaan Gordon en Gavin het weer proberen!?

Sinds de relatie tussen Gordon en Gavin op de klippen is gelopen, is er een heuse strijd gaande tussen de twee.

In eerste instantie moesten we het doen met heel weinig informatie. Gordon wilde niet reageren en Gavin liet gewoon niets van zich horen.

Gavin onthult nog meer: 'Huwelijk in scene gezet'

Gelukkig is dat nu allemaal veranderd. Gavin opende de beerput vanmorgen. In gesprek met weekblad Prive onthulde hij dat Gordon ‘stemmingswisselingen’ heeft.

Zo vertelde hij onder meer dat hij het ene moment werd opgehemeld, maar dat hij het volgende moment werd afgebroken tot aan de grond.

Ook zou Gordon hem bestookt hebben met berichtjes, belletjes en e-mails toen hij zijn telefoon was vergeten in een taxi.

Verslaafd

Maar nu is er wederom iets heftigs naar buiten gekomen. Gavin beweert namelijk dat toen Gordon hem bestookte met boze berichten, hij flink aan de verdovende middelen zat.

”Hij is niet gestopt, dat is een leugen. Hij is er gewoon mee doorgegaan”, aldus Gavin.

Opvallend

Onlangs onthulde Gordon in de podcast Nxchange dat hij door Gavin op het rechte pad is gebleven. ‘Ik heb dit heel goed onder controle.”

Gordon is vervolgens naar een kliniek gegaan om af te kicken. Toen de interviewer vroeg of hij nu beter bestand was tegen de verdovende middelen antwoordde hij: ”Ik denk als Gavin bij me weg zou gaan, dat ik er dan weer mee zou beginnen.”

Huwelijk

Er is echter nog meer juice, en dat gaat over het huwelijk tussen Gavin en Gordon. Waar laatstgenoemde voor deed komen dat Gavin hem ten huwelijk vroeg, zit de vork anders in de steel.

Gavin onthult nog meer: 'Huwelijk in scene gezet'

Volgens hem is het allemaal in scène gezet door de presentator. ”Gordon wilde graag trouwen en stuurde me al foto’s van ringen die hij had gezien toen ik nog thuis was.”

”In Dubai hebben we die samen gekocht. Hij vroeg me of ik hem in een romantische setting ten huwelijk wilde vragen.”

”Natuurlijk wilde ik ook trouwen, maar hij heeft alles bedacht.”

Gordon reageert woedend

Inmiddels heeft Gordon lucht gekregen van de onthullingen van Gavin. Hij kookt van woede en heeft via Instagram zojuist gereageerd.

”Ik wilde eerst niet reageren, maar aangezien je me valselijk beschuldigt, zal ik het moeten doen!”

”Dat ik een huwelijksaanzoek heb afgedwongen, is een flagrante leugen. We hebben er samen over gesproken en toen zei jij: ‘Waar kan ik het beste een aanzoek doen?”

”Ik zei dat de Malediven de meest romantische plek op aarde is. Jij hebt het geregeld!”

Volgens Gordon had hij een trouwerij helemaal niet aan zien komen. ”Je kocht de ring zelf en regelde de fotograaf en het diner waar je mij zou vragen.”

Golddigger

Gordon noemt Gavin een ordinaire golddigger. ”Toen ik erachter kwam dat je vooral op zoek was naar rijke, vermogende mannen, zegt de foto met daddy hunter alles.”

Ook beschuldigt Gordon Gavin nu van het gebruik van verboden middelen. ”Dat je mij nu probeert af te schilderen als een junkie, zegt meer over jou.”

Mijn stemmingswisselingen hebben te maken met diabetes, waarvoor ik je heel vaak gewaarschuwd heb.

Op de bodem van de zee

De zanger geeft toe drie keer boos te zijn geworden op Gavin. ”Dit gebeurde echter op een respectvolle manier.”

”Helaas kan ik je ring niet retourneren, omdat je geen goud naar Australie mag sturen. Maar hij krijgt een mooi plekje hier in de Amsterdamse haven op de bodem.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Scroll naar boven