Gordon onthult eindelijk details over breuk met Gavin

René van der Gijp maakt Gordon volledig af

Na dagen van mediastilte heeft een ontzettend verdrietige Gordon voor het eerst gereageerd op de breuk met zijn grote liefde Gavin.

Recap

Voor wie het onverhoopt gemist heeft: Gordon en Gavin kregen aan het begin van dit jaar een relatie. De twee gingen heel erg snel en vorige maand werd Gordon ten huwelijk gevraagd in de Malediven.

Gordon onthult eindelijk details over breuk met Gavin

De zanger was dolgelukkig, maar dat geluk bleek van korte duur. Deze week onthulde weekblad Prive namelijk problemen binnen de relatie.

Gordon was namelijk naar Melbourne gevolgen, maar was binnen een dag alweer terug. Een dag later verwijderde hij alle foto’s met Gavin.

Gavin deed hetzelfde en daarmee werden de geruchten dat de twee uit elkaar zouden gaan/waren steeds hardnekkiger. En niemand wist waarom.

Evert Santegoeds

Gordon heeft geen goede band met Prive-directeur Evert Santegoeds. Dat komt door de uitspraken die laatstgenoemde over hem doet. Hij heeft hem zelfs geblokkeerd op Instagram.

Des te pijnlijker dat juist Evert de breuk onthulde en met details kwam die nu ook nog blijken te kloppen. Gordon heeft nu namelijk gereageerd.

Onderweg naar Nederland

Een compleet gebroken Gordon heeft een foto op Instagram geplaatst, waarin hij schrijft dat hij onderweg is naar familie en vrienden (Nederland dus).

”Na alle euforie vande afgelopen maanden ook maar laten zien hoe emotioneel en mentaal gebroken er uitziet. Onderweg naar mn familie en vrienden voor hun support en zorgen dat ik dat licht weer ga zien.”

”Geen enkel contact meer hebben na 4 maanden dag in dag uit is alsof er iemand overlijdt. Waarom mensen zoiets doen is mij een raadsel.

Waarschijnlijk uit schaamte of zelfbescberming of juist bescherming van de ander. Wil ik het nog weten? Feit is dat ik dus verder moet.”

”Ik ga geen tv optredens doen om mijn prive leven te gaan uitleggen als het zelf allemaal zo onduidelijk nog is voor me. Ik ben voorlopig even in NL om op kracbten te komen.”

”Ik boop dat iedereen mij die rust gunt om weer op verhaal te komen. Liefde overwint alle vooral die voor jezelf X carpe Diem.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Gavin de golddigger

Gisteren reageerde de zus van Gordon op alle commotie. Marja Heuckeroth vertelde haar broer gewaarschuwd te hebben voor Gavin.

Ook wil ze voorkomen dat haar broer voor iedereen zijn portemonnee trekt. ”Dit hebben we hem al honderdduizend keer verteld.”

Gavin

Gavin zelf hult zich voorlopig in stilzwijgen. Hij ontvangt op dit moment ontzettend veel nare berichten, maar reageert er niet op.

Wel verklaarde hij gisteren de liefde aan een van zijn beste vriendinnen. Die schreef op Instagram dat mensen ‘de waarheid’ niet kennen.

Gordon onthult eindelijk details over breuk met Gavin

Scroll naar boven