Gordon mist zijn zuip- en snuifvrienden nu hij is afgekickt

Gordon is sinds gister een half jaar clean, maar hij laat weten dat sinds hij drank en drugs heeft afgezworen een stuk eenzamer is. Hij gaat niet meer naar bepaalde feestjes en komt daardoor ook een stuk minder onder de mensen als voorheen.

Aan BuzzE liet Gordon het volgende weten:
“Ik kom bijna nergens meer en alleen omdat ik niet geconfronteerd wil worden met verleidingen. Mijn vriendenkring is uitgedund en m’n zuip- en snuifvrienden zijn in geen velden of wegen te bekennen. Dat zijn de moeilijke momenten, als je alleen bent en je dat klote gevoel weer wilt verdoven maar waarvan je nu weet dat het niets bijdraagt.”

Wel voelt Gordon zich sterker, energieker en helderder in zijn hoofd. Hij vervolgt:
“Waar ik voorheen zo was afgeleid ben ik nu rustiger en laat dingen gebeuren. De onrust die ik verdoofde is er nog wel maar veel beter te handelen. Ik heb alles laten checken en ben topfit, bloeddruk van een jonge God en hart-, lever- en nierfuncties heel goed”

Toch gaat niet alles beter bij Gordon. Zo laat hij weten dat zijn suiker (diabetes type 2) niet per definitie beter is geworden, maar eerder slechter. Hij is in gewicht ook niet veel afgevallen. Hij vervolgt:
“Alles wat er af was na de kliniek zit er weer aan. Je compenseert je gedrag in eten of heel veel sporten en beide doe ik nu eenmaal graag.”

Wij zijn overigens wel trots op Gordon en zijn prestaties! Jij ook? Laat het ons weten in de comments op Facebook!

Bron: Panorama