Gordon laat hondje overvliegen met privéjet

Goed nieuws voor Gordon! Niet lang geleden maakte hij de keuze om Nederland voorgoed achter zich te laten en te emigreren naar Dubai. Ook is hij weer verenigd met zijn hondje Toto. Hij heeft het beestje laten overvliegen met een privéjet.

Samen met Jeffrey

Samen met Jeffrey is Gordon verhuisd naar het zonnige paradijs. Toto, zijn andere grote liefhebber die op vier benen loopt, moest noodgedwongen nog even in Nederland blijven.

Maar nu is het gezinnetje weer compleet. Gordon liet via sociale media weten dat Toto met een privéjet naar Gordon komt gevlogen. “Straks ben ik herenigd met mijn baasje”, wordt er geschreven met de hashtag ‘privejet’ op de Instagrampagina van de hond.

Op Instagram heeft Gordon zijn volgers veelvuldig op de hoogte gehouden van alle voorbereidingen die hij moest treffen. Hij noemt het zelf ‘het grootste avontuur uit zijn leven.’

Gordon zal deze week al weer even terugkeren naar Nederland voor de opnames van K2 zoekt K3. Dit vertelde Tooske in een uitzending van het SBS6 programma Shownieuws.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven