Gordon komt Dubai niet meer in: “Dit is belachelijk”

Gordon is niet blij met de laatste coronaontwikkelingen. Hij wilde vandaag terugvliegen naar zijn nieuwe woonplaats Dubai, maar hij komt het land niet binnen. Hij is geweigerd door KLM en Emirates. Zelf vindt hij het volslagen belachelijk.

Vakantie in Zuid-Afrika

Gordon was een week naar Zuid-Afrika gegaan om te relaxen. Hij is vorige week teruggekeerd naar Nederland. Hugo de Jonge vroeg aan mensen die uit Zuid-Afrika kwamen op om in quarantaine te gaan. Hier hield Gordon zich niet aan. Dit weten wij omdat hij zaterdag verscheen in de livefinale van K2 Zoekt K3. Ook had hij zondag opnames van een muziekquiz voor SBS 6.

Veel mensen hadden niet verwacht dat Gordon bij de finale van K2 Zoekt K3 zou zijn. Maar niets is minder waar, hij was gewoon aanwezig. Veel kijkers waren in shock, hij zat te zweten en hij klonk heel erg verkouden.

Gordon zei dat dit kwam door zijn warme colbertje en reageerde lacherig op de vraag of hij nog wel Dubai in zou komen. Dubai weigert namelijk mensen die in de afgelopen veertien dagen in Zuid-Afrika zijn geweest. Gordon ging hier niet serieus op in want hij zei dat hij zich geen zorgen hoefde te maken. Hij was tegenwoordig inwoner van Dubai.

Helaas kwam Gordon al snel van een koude kermis thuis. “Nou lekker dan. Ondanks uitgebreide testen niet meekomen op zowel Emirates als KLM naar Dubai. Nog een week in de zeikregen zitten. Volslagen belachelijk die paniek met dit k°tvirus! Thuis maar even gezellig maken! De wereld is gek geworden echt!!!”, aldus Gordon.

Een paar weken was hij nog heel erg positief over het coronabeleid van Dubai: “In de UAE (waar Dubai onder valt, red.) zijn er minder dan 75 besmettingen per dag. In Nederland helpen 15 procent of meer dwazen (ongevaccineerden, red.) de economie naar de klote! Ik ben klaar met die mensen!”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven