Gordon kapot van verdriet: ‘relatie met Gavin afgelopen’

Gordon kapot van verdriet na dramatisch nieuws

Gordom domineerde de afgelopen de weekblaadjes en juice-kanalen. Hij was dolverliefd op de 31-jarige Gavin Rozario. 

De 54-jarige zanger was enorm gelukkig met zijn nieuwe vlam en deelde elke scheet op Instagram. Ook liet hij geen enkele mogelijkheid onbenut om te vertellen dat de twee samen oud zouden worden.

Dit overigens tot hilariteit en ergernis van de familie van Gordon. Zijn broer gelooft namelijk niet in het huwelijk en vindt zijn broer een ‘aandachtsgeil’ mannetje.

Het lijkt er sterk op dat de broer wel eens gelijk zou kunnen krijgen. Gordon heeft namelijk een mysterieuze reis naar zijn  verloofde achter de rug.

Reis naar Melbourne

Hij vloog deze week vanuit Dubai naar Melbourna, waar Gavin woont. Op zondag werd hij gespot op de luchthaven, maar keerde slechts een dag later al terug.

Nederlanders zagen hem de volgende dag namelijk weer rondlopen in Dubai. zo meldt Prive, dat echter nog veel meer te melden heeft.

Het lijkt er namelijk sterk op dat ‘down under‘ álles op zijn kop is komen te staan. Er schijnen grote problemen te zijn in paradise. Sterker nog, het weekblad denkt dat de relatie op de klippen gelopen is en dat Gordon een ervaring rijker, maar een illusie armer is.

Geen posts meer

Wat dat beeld versterkt, is dat Gordon geen enkele foto van zijn reisje heeft gepost, terwijl hij normaal gesproken direct op Instagram post.

Ook heeft hij al een tijdje niets meer gepost van zichzelf en zijn geliefde. En dat terwijl hij alles van het huwelijksaanzoek dat Gavin hem in de Malediven deed deelde met zijn volgers. Hij zond het zelfs bijna live uit.

Mocht jij dat huwelijksaanzoek gemist hebben, hieronder kun je er nog een keer naar kijken. Mocht de relatie echt kapot zijn, dan wensen we Gordon veel sterkte met zijn verwerkingsproces.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Scroll naar boven