Gordon in grote problemen, politie wordt erbij gehaald

Gordon in grote problemen, politie wordt erbij gehaald

Iedereen heeft meegekregen dat Gordon en Gavin geen koppeltje meer zijn. En ook dat het allemaal niet zo netjes is verlopen. Vooral de Nederlandse zanger kan maar niet ophouden met modder gooien en dat lijkt hem nu in de problemen te brengen.

Grindr

Gisteren brachten wij, op basis van een spion van Yvonne Coldeweijer, een bizarre zaak aan het licht. Dat ging over het Grindr-profiel van Gavin.

Wat is er gebeurd? Een spion kwam het profiel van Gavin Rozario tegen op Grindr, met als locatie Amsterdam-Noord. In elk mediablaadje verscheen vervolgens het gerucht dat de Australiër naar Nederland was gereisd voor een hereniging met Gordon.

Dat bleek onzin. Vlak nadat de spion een screenshot had gemaakt, werd de foto van het profiel ineens gewijzigd. Ook was alle grammatica volledig fout geschreven. Best opmerkelijk voor iemand die Engels als moedertaal heeft. En dus werd er openlijk getwijfeld aan de echtheid.

Gavin reageert

Nu is duidelijk dat Gavin helemaal niet in Amsterdam is en dat het profiel inderdaad fake is. Maar dat is niet het enige. Gavin heeft namelijk gereageerd.

Hij stelt dat de gebruikte foto alleen in het bezit is van hemzelf en…van Gordon. Ook beweert hij dat hij geen profiel heeft aangemaakt.

Aangifte

Niemand minder dan Evert Santegoeds staat in nauw contact met Gavin, die laaiend is. Volgens Evert kotst Gavin van het ‘ziekelijke stalkingsgedrag’ van Gordon.

Gavin is daarom van plan om zijn ex-liefje aan te klagen. Momenteel onderzoekt hij de mogelijkheden hiertoe en wil dat Gordon stopt met hem lastig te vallen.

Het lijkt erop dat Goor met het aanmaken van het nepprofiel een misstap te ver heeft begaan. De vraag is alleen of hij dat zelf ook door heeft.

Het management van de zanger wil tegenover Shownieuws niet reageren op de aantijgingen, maar dat dit verhaal nog een staartje gaat krijgen is al wel duidelijk.

Scroll naar boven