Gordon boos op ongevaccineerden “Jullie helpen economie naar klote”

Gordon heeft uitgehaald naar alle ongevaccineerde mensen uit Nederland. Zij helpen volgens hem de economie naar de klote. “Ik ben klaar met die mensen”, aldus de zanger.

Ik ben klaar met die mensen

Het wordt steeds moeilijker om ‘normaal’ te leven voor mensen die niet zijn gevaccineerd. Ook komen er steeds meer mensen die boos worden op de ongevaccineerden. Ook zijn er verschillende BN’ers die zich uitspreken tegen die groep, denk aan Johan Derksen en nu dus ook Gordon.

Gordon wil graag dat alle maatregelen weg gaan. Dit komt omdat hij verschillende horecazaken heeft. Hij laat op Instagram het volgende weten:

“In de UAE (waar Dubai onder valt, red.) zijn er minder dan 75 besmettingen per dag. In Nederland helpen 15 procent of meer dwazen de economie naar de klote! Ik ben klaar met die mensen!”

Gordon zegt dat het werkt als vaccinatie verplicht is. “Hier moet je gevaccineerd zijn en kijk het resultaat! Stop met dit bange beleid en armetierige gedrag jegens een groep vaccinatie-tegenstanders!”, aldus Gordon.

Gordon doet er nog een schepje bovenop: “Neem die injectie g*dverdomme, dan zijn we er met een maand van af! Overigens groetjes van Toto!”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven