Goedkope crème wordt ‘wondermiddel’ genoemd voor volwassen psoriasis en kindereczeem

Als je huidproblemen hebt, verwacht je waarschijnlijk dat je veel geld zult moeten betalen voor een behandeling die echt werkt. Het blijkt dat er mogelijk een oplossing is voor chronische huidaandoeningen, zoals psoriasis bij volwassenen en kindereczeem. Het is een relatieve nieuwkomer in de scene, geproduceerd door Child’s Farm, een klein bedrijf opgericht in 2010.

Mensen hebben het over deze crème op sociale media gehad. Laura Gray schreef het volgende in een Facebook-bericht: “Het is nodig om dit te delen met jullie allemaal. Ik heb last van psoriasis, al jaren. Ik heb het op mijn armen, nek en borst en tot gisteren hielp alleen hydrocortisoncrème om er vanaf te komen, maar alleen apothekers kunnen het je geven. Gisteren zei mijn moeder dat ik deze baby-crème moest proberen, ik maak geen grapjes 24 uur later is mijn psoriasis verdwenen. Iedereen die lijdt aan psoriasis of eczeem, moet dit proberen. ”

Paige Sweeney is een moeder die sprak over hoe de crème haar dochter vorig jaar hielp. Het kleine meisje was slechts 3 jaar oud en leed aan ernstig eczeem. Het werkte, hoewel andere medicijnen niet succesvol waren. Ze zei: “Ik heb alles geprobeerd in een poging om Evie-Rae te helpen. Ze had eczeem sinds haar geboorte, en toen ze vijf weken oud was, kreeg ze de diagnose ‘melkallergie’. Haar eczeem was zo pijnlijk dat ze de nacht nooit volledig sliep tot ze 2 was. Ze was voortdurend aan het krabben en aan het bloeden.”

baby heeft last van eczeem

“Ik zag de crème op de plank in een winkel en besloot om het te proberen,” vervolgde ze. “Binnen een paar dagen kon ik haar huid zien herstellen. Ik kon het niet geloven. “Ze deelde vervolgens voor en na foto’s die tienduizenden keren werden gedeeld.

Kelisha is een meisje van zes maanden oud en leed aan ernstig eczeem tot het punt waarop ze leek alsof ze was verbrand. ‘Haar gezicht zat vol vlekken alsof ze kokend water over haar had laten stromen,’ zei haar moeder, Joanne. “Het was gewoon een grote schurft. Ze was altijd aan het krabben … veel mensen zouden haar grappig aankijken. Ik voelde me alsof ze me beoordeelden. ”

baby heeft last van schurft

De moeder was naar het internet gekeerd nadat vele behandelingen niet succesvol waren. Ze vond een artikel over de crème van Child’s Farm. De crème, gemaakt van natuurlijke ingrediënten, werd op de huid aangebracht en deze verbeterde binnen enkele weken.

“Ze was gelukkiger, omdat ze niet zo jeukte en onrustig was,” zei Joanne. “Ze was altijd al een vrolijke baby, zelfs als haar huid slecht was, maar toen we de producten eenmaal begonnen te gebruiken, glimlachte ze altijd.”

baby hersteld van schurft

“De huid van Kelisha is nu helemaal hersteld,” vervolgde de 28-jarige moeder. “Ik ben gewoon dolgelukkig om weer zo’n blije baby te hebben. “Toen haar huid slecht was, kon ik haar amper aankleden, maar dat is gelukkig allemaal voorbij.”

Deel dit met al je vrienden en familie zodat iedereen die een huidaandoening heeft hier vanaf weet.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven