SBS6 heeft vandaag bekend gemaakt dat er een nieuw seizoen van Chateau Meiland komt.

Tijdens het begin van de lente kunnen we met zijn allen weer genieten van een nieuw avontuur van de Meilandjes. Het is nog niet helemaal duidelijk waar het over zal gaan of waar we van kunnen gaan genieten.

Op het moment woont de familie Meiland in Hengelo en moesten ze vaarwel zeggen tegen hun kasteel in Frankrijk. Ze hadden al hun spullen gepakt en gingen terug naar het kikkerlandje om in Hengelo te gaan wonen. Volgens meerdere bronnen vinden ze het erg leuk in Hengelo maar moeten ze nu toch alweer verhuizen. Ze zijn nog niet eens gesetteld maar mogen alweer vertrekken.

De reden hiervoor is omdat ze problemen hebben met het bestemmingsplan. Martien Meiland liet in 2020 hier alles al over weten in Linda’s Wintermaand. Martien kreeg de vraag of dat aan de vergunningen lag en daar reageerde hij op met: “Ja, dat vind ik wel heel erg, hoor.” Martien gaat verder: “Ik had net mijn living klaar, ik heb net het prachtige tijgerbehang er op zitten. Maar ja, dan krijg je brieven van de gemeente. Van de gemeente Bronckhorst: het bestemmingsplan schijnt niet goed te zijn bij ons.

Ze hadden veel contact met de gemeente maar kwamen er helaas niet uit.


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!