‘Glennis Grace slaat danseres op haar bek’

Massale ophef: 'Glennis Grace heeft danseres geslagen'

Nadat het de laatste tijd behoorlijk rustig was rondom Glennis Grace, is er nu weer ophef ontstaan. Dat komt door Tony Neef, die in de podcast van Marc en Jan zijn voor niemand bang, een zeer opmerkelijke onthulling heeft gedaan.

Glennis Grace werd ooit de Whitney Houston van de lage landen genoemd. Ze kan verschrikkelijk mooi zingen, maar er bestaat ook een andere kant van de zangeres.

Massale ophef: 'Glennis Grace heeft danseres geslagen'

Jumbo-incident

Iedereen heeft de ophef meegekregen over het beruchte Jumbo-incident. Haar zoon stak een e-sigaret op in de winkel en werd daar op aangesproken door medewerkers.

Anthony pikte dat niet en er ontstond een handgemeen. Dat escaleerde dusdanig dat Anthony ging huilen bij zijn moeder die vervolgens een knokploeg verzamelde en naar de winkel ging.

Wat volgde was een chaotische situatie waarbij rake klappen gevallen zijn. De rechtbank veroordeelde meerdere mensen, maar Anthony en Glennis waren ook flink de pineut.

Zo werd de Amsterdamse zangeres veroordeeld tot een taakstraf. Haar zoon moest een schadevergoeding betalen. Tot zo ver niets nieuws onder de zon.

Danseres geslagen

Maar nu is er iets meer aan de hand. In de podcast laat Tony Neef weten dat hij in 2017 een belletje ontving van ene Frank Wentink.

”Dat is die man die de dinnershow had in Hilversum. Studio 20 of 21. Hij zei: ‘ik zie dat je nu geen werk meer hebt. Zou jij zo nu en dan Glennis willen vervangen?”’

”Dan ben jij de special guest, want soms kan ze niet. Dan heeft ze een optreden.” Maar een week later werd Tony wederom gebeld door Frank.

”Hij zei: ‘Ik heb je nodig. Gewoon elk weekend’. ”Ik vroeg waarom en toen zei hij dat Glennis een danseres op haar bek had gemept en dat ze daarom meteen was ontslagen. Dus ja, toen zat in ineens elke week in die dinnershow.”

Glennis ontkent

Luuk Ikink van Boulevard heeft inmiddels contact opgenomen met het management van Glennis Grace. Die ontkent dat dit is gebeurd. Maarja, over het Jumbo-incident ontkende La Grace ook alles.

Scroll naar boven