Glennis Grace krijgt de wind van voren na première Hans Klok – “Pleuriswijf!”

Glennis Grace is helemaal afgemaakt nadat ze aanwezig was bij de première van een nieuwe show van Hans Klok in de Harbour Club. Zo wordt ze door Stephanie Tency een ‘getto-Tokkie’ genoemd.

Hans Klok Show

Voor degenen die Stephanie Tency niet kennen, deze dame presenteert gesponsorde programma’s bij RTL 4. Zij woonde gister ook de langverwachte première bij. Het komt erop neer dat ze Glennis liever niet was tegengekomen.

En dat steekt ze niet onder stoelen of banken: “Even shout out naar de getto van deze avond. Onwijs leuke mensen ontmoet, maar er is altijd en verknipt persoon, Tokkie eerste klas die denkt dat ze god is. Denkt dat ze panden van miljoenen kan kopen terwijl ze geen cent te makken heeft en zichzelf beter vindt dan alles en iedereen.”

Het duurde niet lang voordat mensen doorhadden over wie ze het nou precies had: “En dan heb ik het over Glennis Grace. Wat een asociaal persoon is dit. Heb veel mensen in mijn leven ontmoet maar deze vrouw is next level van disrespectful naar mensen toe”.

En daarna hoort natuurlijk een anekdote waar wij van smullen: “Ik weet nog zo goed dat ik haar ontmoette tijdens een bezichtiging en dat zij mijn huis bekeek van 500.000 euro op de Willemsparkweg en alleen maar zat te klagen hoe sloeberig mijn huis en tuin was, terwijl jij niet eens een half miljoen kan betalen met je graftakkenbek.”

En als afsluiter geeft ze nog een extra harde trap na: “Glennis Grace, wat een pleuriswijf.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven