Gigantische vlammenzee in appartementencomplex Waalwijk

Gigantische vlammenzee in appartementencomplex Waalwijk

In het Brabantse Waalwijk is gisteravond een enorme brand uitgebroken, in een appartementencomplex aan de Eerste Zeine. Hierbij zijn vier gewonden gevallen.

De vlammenzee werd rond 04.00 uur ontdekt, waarop diverse brandweerwagens zich naar de plek des onheils spoedde. Na een uur blussen, werd uiteindelijk rond 05.00 uur het sein ‘brand meester’ gegeven. De ravage is gigantisch, zo meldt de brandweer.


Een appartement is volledig uitgebrand, terwijl een andere woning op instorten staat. Het volledige complex bestaat uit acht woningen.

Gewonden

Volgens een correspondent was het gevaar zo groot, dat een vrouw samen met haar hondje van een balkon gered moest worden. Vier bewoners van het complex hebben veel rook ingeademd en hadden moeite met ademhalen. ”Een van hen liep ook ernstige brandwonden op.

Drie mensen zijn met spoed in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens een Veiligheidsregio-woordvoerder is de ravage niet te overzien en is de impact op de bewoners van ongekende omvang. Het is momenteel niet duidelijk hoe de brand is ontstaan.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven