Gigantische vechtpartij op cruiseschip na vermeend trio

Een enorme vechtpartij tussen maar liefst 60 personen aan boord van een cruiseschip werd aangewakkerd door beschuldigingen van een trio. Het schip was dinsdag 28 juni op weg naar New York toen een groot gevecht uitbrak tussen passagiers.

Carnival Magic Cruise

Dat verhaal werd bevestigd door de reisagent Theresa James aan Fox News Ze zei dat het ongeveer een uur duurde en er naar schatting 60 mensen bij betrokken waren, hoewel de woordenwisseling niet fysiek was voor de hele duur.

Volgens Theresa had er zich een vermeend triootje afgespeeld tussen een aantal passagiers, en hun partners waren hier allesbehalve blij mee. Hoewel het een grootschalige vechtpartij was, prees James de beveiliging van de cruise, en zei dat de situatie misschien veel erger was geweest als de veiligheid er niet was gewaarborgd.

Beruchte cruise

Het schip verliet de haven op 20 juni, en maakte daarbij tussenstops op de Caicoseilanden en de Bahama’s voordat het terugkeerde. Het arriveerde uiteindelijk zoals gepland in Manhattan, waar agenten van de New York Police Department wachtten om de betrokkenen in te rekenen terwijl het schip aanmeerde.

Volgens Complex, terwijl de kustwacht en de NYPD werden geïnformeerd over het incident, zei de politie dat er geen wetshandhavers aan boord van het schip waren, terwijl er geen gewonden werden gemeld en er geen wapens bij betrokken waren.

Carnival Cruise brawl prompts Coast Guard response | Morning in America

Laat een reactie achter

Scroll naar boven