Gigantische ruzie in vliegtuig omdat man er als eerste uit wil (video)

Wanneer het op reizen per vliegtuig aankomt, zijn er enkele ongeschreven regels die alle passagiers het beste kunnen volgen. Het enige probleem is dat niet iedereen het eens is over wat wel en niet goed is.

Zitten in een vliegtuig

Als een medepassagier in het vliegtuig naar je toe komt en je vraagt van plaats te wisselen, dan wordt er blijkbaar verwacht dat je alleen je plek moet weggegeven als het een ouder of voogd in staat stelt om bij hun kind te zitten, is dat niet zo? Dan moet je stevig in je stoel blijven zitten.

De armsteunen van de middelste stoel behoren toe aan de persoon in het midden als compensatie voor het niet krijgen van een raamplaats, het ongemakkelijk langs andere mensen moeten bewegen om op te staan en het klem zitten tussen andere mensen.

Ongeschreven regels

Als er er iets belangrijk is, vermijd dan de momenten vlak voor het opstijgen en vlak voor de landing om voor de hand liggende redenen. Hoewel het geen etiquette-tip is, wordt je ook geadviseerd om geen korte broek te dragen in het vliegtuig want dat betekent alleen maar meer onbedekte huid die bedekt kan worden met bacteriën.

Maar er was een passagier die zich in een hele bijzondere situatie bevond. Deze situatie had het alles te maken met het moment dat het vliegtuig is geland en wanneer het tijd is om uit te stappen. De passagier in kwestie deelde op Reddit dat ze achterin het vliegtuig zaten en toen het moment kwam om uit te stappen, stonden de mensen vooraan op en gingen als eerste van boord.

Bizarre wending

Tot zover is alles nog logisch maar opeens stond niemand in het midden nog op om te vertrekken, dus dacht onze passagier, die alleen een rugzak had, dat ze net zo goed konden opstaan en zich bij de rij mensen konden voegen die vooraan hadden gezeten en klaar waren om het vliegtuig te verlaten.

Maar toen kregen ze te horen dat ze “terug moesten gaan naar achteren en wachten zoals iedereen”. Ze werden bestempeld als een ‘klootzak’ en beschuldigd van voordringen. Maar ze wilden weten wat anderen dachten over het in de rij gaan staan ​​wanneer niemand anders dat deed, dus plaatsten ze de situatie op internet.

Zie hieronder de beelden:

Ruzie

Dit leidde tot enige onenigheid over wat nu eigenlijk het juiste was om te doen, aangezien een van de meest gegeven reacties was om gewoon te blijven zitten en te wachten, zodat mensen die voor hen zaten als eerste konden uitstappen.

Iemand zei: ‘Volgens de etiquette zou het rij voor rij moeten zijn’ terwijl een ander zei dat de juiste etiquette was om ‘in je stoel te blijven zitten terwijl de rijen voor je uitstappen’.

Sommigen zeiden dat als meer passagiers die achterin zaten zich zoals zij hadden gedragen, het tot chaos zou hebben geleid. Dus één persoon die in de rij ging staan zou de boel niet ophouden, maar als veel mensen hetzelfde zouden doen, zou dat wel chaos veroorzaken, vandaar de noodzaak om te wachten.

Anderen wezen er echter op dat volgens het verhaal van de passagier niemand in het middengedeelte opstond om het vliegtuig te verlaten, dus ‘wie maakt het uit’.

Een ander zei dat ze niemand hadden verhinderd om van het vliegtuig te gaan, dus ze hoefden zich er niet slecht over te voelen, terwijl een derde betoogde dat ‘als je klaar bent om te gaan, het vliegtuig moet verlaten’.

Scroll naar boven