Giga salaris van Gordon bij Talpa ligt op straat – ‘Veel meer dan ik dacht!’

Giga salaris van Gordon bij Talpa

De onthullingen over het salaris van Gordon bij Talpa zijn het gesprek van de dag geworden. Maar is er meer aan de hand, met Gordon zelf als mogelijke bron van overdrijving? Zelf zei hij over zijn contract: “Ik had niet verwacht dat het zo veel zou zijn.”

Mega contract bij Talpa voor Gordon

Gordons gedrag in zijn laatste periode bij de televisiezender was niet helemaal ideaal; Zoo uitte hij openlijk kritiek op John de Mol. Het lijkt daardoor zeer onwaarschijnlijk dat een andere omroep of zender nog interesse heeft in een samenwerking. In verschillende talkshows wordt al volop gespeculeerd over het eventuele einde van zijn televisiecarrière, waarschijnlijk zonder de glorie waar de zanger zelf op hoopte.

Het aanpassen aan een leven zonder de financiële zekerheid van een tv-contract zal voor Gordon een uitdaging worden, gezien zijn gewoonte aan een luxe levensstijl. Juice queen Yvonne Coldeweijer voorspelt dat deze luxe niet lang meer zal duren gezien zijn snel slinkende bankrekening.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Voormalig zenderdirecteur reageert

Maar zoals een groot man ooit zei: aan elk voordeel zit een nadeel. Met zijn vertrek bij SBS 6 komt er ruimte voor nieuw talent. Tina Nijkamp, voormalig directeur bij de zender, onthult dat Rob Kamphues waarschijnlijk het nieuwe gezicht wordt. Gordon, die snel reageerde op de aankondiging van zijn mogelijke opvolger, kon het niet laten om een sneer uit te delen, zoals we van hem gewend zijn. “Hij betwijfelt of Rob evenveel zal verdienen als hij deed,” aldus Tina in haar podcast.

Volgens Tina verdiende Gordon een verbazingwekkende 1,6 miljoen euro per jaar bij SBS 6, aanzienlijk meer dan ze oorspronkelijk dacht. “En dat is zelfs meer dan Gerard Joling, die toch de kijkcijfers binnenhaalde.” Volgens de geruchten kreeg Gordon ook een tekenbonus van 2 miljoen euro, dus financieel gezien hoeft hij zich voorlopig geen zorgen te maken.”

Gordon bracht onlangs ook nieuwe muziek uit. Dit was een van de reacties erop:

Vandaag Inside-tafel gaat stuk om muzikale comeback Gordon: ‘Laat nog eens zien!’

Als deze cijfers kloppen, zou de zanger en presentator in vijf jaar tijd maar liefst tien miljoen euro hebben verdiend bij SBS 6, een bedrag dat uitzonderlijk hoog is in de televisiewereld. Dit roept vragen op over de geloofwaardigheid van deze informatie, zeker gezien Gordons relatieve bekendheid zonder Gerard Joling.

Scroll naar boven