Gierige man wil al zijn geld meenemen in de kist en zijn weduwe lost dat geniaal op

Gierige man wil al zijn geld meenemen in de kist en zijn weduwe lost dat geniaal op

Het hebben van een gierige partner is een van de meest vervelende dingen die er is. Natuurlijk mag je zelf bepalen hoe en waaraan je geld uitgeeft, maar in een relatie is het belangrijk om rekening te houden met elkaar. Toch?

Zeker wanneer je al tig jaar getrouwd bent, is beknibbelen op uitgaven voor je partner niet echt een aanrader. Dan kun je beter bezuinigen op andere dingen.

Gierige echtgenoot

Op de website Newsner staat een nogal opmerkelijk verhaal over een gierige echtgenoot die zijn complete fortuin met zich mee wilde nemen naar zijn laatste rustplaats. We zullen het er maar gelijk bijvertellen: wij hebben geen idee of het waar is, of niet.

Toch delen we het met jullie, gewoon omdat de clou simpelweg briljant is. De weduwe van de man heeft op geniale wijze wraak genomen en dat willen we je niet onthouden.

De man had zijn hele leven keihard gewerkt en bijna al zijn verdiensten op een spaarrekening gezet. Het maakte zich alleen maar druk om zijn fortuin, maar toen werd hij ziek. Hij kreeg te horen dat hij niet meer lang te leven had en zelfs toen was er niets anders waarom hij zich drukmaakte dan geld.

Hij vroeg zijn vrouw om al zijn geld op te nemen van de bank, en dat bij hem te leggen in de kist. Hij wilde het meenemen naar het hiernamaals. Zijn vrouw beloofde dat, maar realiseerde zich dat ze daardoor een arm leven als weduwe tegemoet zou gaan.

‘Ben jij gek?’

Niet veel later blies de man inderdaad zijn laatste adem uit. Tijdens de begrafenis in een lokale kerk, zat de vrouw naast de beste vriend van haar echtgenoot. Toen de ceremonie klaar was en de kist gesloten moest worden, vroeg de weduwe om te wachten.

Gierige man wil al zijn geld meenemen in de kist en zijn weduwe lost dat geniaal op

Wat ze toen deed is werkelijk geniaal. Ze toverde een schoenendoos tevoorschijn en legde die naast haar man. Toen haar vriendin vroeg wat er in de schoenendoos zat, antwoordde de vrouw: ”Hij wilde begraven worden met al zijn geld, dus dat zit in de doos.”

De vriendin vroeg hoe dat mogelijk was, aangezien de man steenrijk was. ”Paste dat allemaal in die doos?” De weduwe gaf het meest geniale antwoord ooit: ”Nou, dat was een probleem. Dus heb ik het allemaal bij elkaar geraapt, op mijn rekening gezet en hem een cheque geschreven.”

Dit artikel is afkomstig van de website NewsNer. Klik hier om het te lezen bij de bron.

 

 

Scroll naar boven