Ghazel en Mitchel uit LLDL gaan he-le-maal los in het bubbelbad

Ghazel en Mitchel uit LLDL gaan he-le-maal los in het bubbelbad

Wanneer je meedoet aan Lang Leve de Liefde, dan ben je vanzelfsprekend op zoek naar liefde, zoals de naam van het televisieprogramma al doet vermoeden.

De kans dat je de ware tegenkomt, is te verwaarlozen. Er is ooit iemand geweest die dat heeft uitgezocht en met slechts 6 procent is die kans dus niet groot.

Het voordeel van Lang Leve de Liefde is dat ook verlegen mensen de kans krijgen om zich te openbaren. In een omgeving die van alle gemakken is voorzien, leer je elkaar ook goed kennen.

Zo kun je het vragenspel doen, wat lekkers koken en bijvoorbeeld…in het bubbelbad gaan en/of samen slapen. Dat hangt natuurlijk af van de klik.

Bubbelbad

De programmamakers van Lang Leve de Liefde, proberen singles aan elkaar te koppelen op basis van wederzijde interesses.

Ben jij bijvoorbeeld een sportschool-typje, dan is de kans klein dat je word gekoppeld aan een vrouw die alleen maar op de bank chips ligt te vreten.

In onderstaande aflevering doen Ghazel en Mitchel mee. Ze zijn een beetje teruggetrokken, maar er lijkt een serieuze klik.

Ondanks dat er niet veel met elkaar gesproken wordt, loopt het na een paar alcoholische versnaperingen uiteindelijk toch wel los.

Ghazel en Mitchel zijn dan ook behoorlijk van het padje af wanneer ze besluiten om in het bubbelbad te springen. Mitchel valt op lekkere billen en Ghazel bezit die toevallig.

Ze geeft hem de show van zijn leven en het gaat er behoorlijk ruig aan toe in het bubbelbad. Opmerkelijk is dat de chemie daarna weg is. Maar goed, wel gelachen.

Ghazel en Mitchel hebben pittige hottub sessie... meer ook niet - Lang Leve De Liefde

 

Scroll naar boven