Gezin geeft slechte recensie aan pizzeria, krijgt thuis bezoek van boze Turken

Gezin geeft slechte recensie aan pizzeria, krijgt thuis bezoek van boze Turken

In het Friese dorpje Kollum heeft een nogal kansloos voorval plaatsgevonden, waar gelukkig beelden zijn gemaakt.

Recensies

Als je online iets besteld, dan kun je tegenwoordig een recensie achterlaten. Of het nu gaat om een hotel waarin je geslapen hebt, spullen die je gekocht hebt of bijvoorbeeld eten.

Recensies kun je bijvoorbeeld schrijven op booking.com, Tripadvisor of gewoon op Google. Als je eten hebt besteld bij een lokale pizzeria en de kwaliteit voldoet niet aan je eisen, dan kun je dus een recensie plaatsen. Zo kunnen andere klanten in jouw review lezen wat ze vooral niet, of juist wel moeten bestellen.

Pizzeria Kimberley

Een gezin uit het dorpje Kollum heeft wel een heel bijzonder voorval meegemaakt. Zij zouden een recensie met 1 ster ( dat betekent heel slecht) hebben gegeven aan pizzeria Kimberley, die in hetzelfde dorp ligt. In plaats van deze mensen even te bellen, besloot de eigenaar anders.

Volgens onderstaande tweets zou hij zijn zoon en wat vrienden van het joch naar de woning hebben gestuurd. De groep wil verhaal halen voor de slechte recensie.

Steen

Gelukkig heeft de deurbelcamera alles opgenomen. Te zien is hoe in totaal een groep van 6 of 7 jongeren naar de woning loopt. Ze beginnen te schreeuwen met ziektes en eisen dat de bewoners naar buiten komen.

Dat gebeurt niet waarop een van het groepje kanslozen aangeeft een steen door de ramen te zullen gooien. Dat doet hij en het groepje rent vervolgens weg. Echte helden.

Maar goed, degene die het op Twitter heeft gepost is ervan overtuigd dat de pizzeria hier achter zit. Onderstaand beelden van de gebeurtenis:

Slechte recensies

Op het internet gaat het inmiddels helemaal los. Pizzeria Kimberley heeft binnen een paar uur al 60 slechte recensies van mensen gekregen. Wil jij er ook eentje geven? Dat kan natuurlijk. Gewoon even op Google zoeken. Schrijven maarrr abi!

Scroll naar boven