Geweldig: Johnny Depp doet Willy Wonka impressie voor kinderen in restaurant

Een groep kinderen hebben de tijd van hun leven gehad met Willy Wonka zelf toen Johnny Depp een curryhuis in het VK bezocht voor een welverdiende maaltijd. Hij werd op 5 juni vergezeld door onder andere gitarist Jeff Back en een grote groep andere klanten.

Op de hoogte gebracht

Het personeel van het restaurant was eerder die dag op de hoogte gebracht van de plannen van Depp om een ​​bezoek te brengen en stelde de groep dus in staat om het restaurant voor zichzelf te hebben, waarbij operationeel directeur Mohammed Hussain MailOnline vertelde dat ze ‘bezorgd waren dat Depp last zou kunnen hebben van andere gasten’ .

De acteur leek echter niet onder de indruk van alle aandacht die hij kreeg, en ging zelfs het gesprek aan met verschillende gasten, ondanks het feit dat ze vreemden voor hem waren. Op beelden van de avond is te zien hoe Depp medewerkers begroet, evenals hun vrienden en families, waaronder enkele jonge kinderen die dolgelukkig leken te zijn om aan de acteur voorgesteld te worden.

beeld: Varanasi Birmingham/Facebook

Knuffels en praatjes

Depp bukte zich om een ​​meisje een knuffel te geven en praatte even met de jongen terwijl ze vol ontzag naar hem grijnsde. Hussain zei dat Depp alle drie zijn dochters ontmoette, die de acteur ‘een paar oneliners uit zijn films gaf’.

Hussain zei hierover: “Hij deed ‘je bent raar’ van Sjakie en de Chocoladefabriek,” zei Hussain, eraan toevoegend: “Hij was echt goed met de kinderen, maar we waren met ongeveer 60 en hij liet geen enkele persoon achter zonder te knuffelen of kuste hen of schudde hun de hand.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven