Gewelddadige overvallers beroven Lil Kleine van peperdure horloge

Lil Kleine is getuigen geweest van een heftige overval op hemzelf. Dit gebeurde donderdagavond in het centrum van Rotterdam. Daarbij zou een peperdure Rolex zijn gestolen.

Rotterdam

Die berichtgeving kom van RTL Boulevard. Of de overvallers daadwerkelijk iets hebben buitgemaakt blijft onduidelijk.

De politie meldde het volgende tegenover Boulevard: “Gisteravond is er aan de Willemskade in Rotterdam een poging tot beroving geweest. De melding hiervan kwam rond 23.45 uur binnen. We onderzoeken of er nog iets is buitgemaakt bij de beroving. Dat staat nog niet vast, maar is ook niet uitgesloten.

Het was een gewelddadige en een gewapende poging tot overval. We hebben nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek daaromheen is in volle gang. We willen weten wat er precies is gebeurd. We horen getuigen die op dit moment bij ons in beeld zijn en lezen camerabeelden in de omgeving uit. Als iemand iets heeft gezien, kunnen ze bellen naar 0900-8844. Tips zijn altijd welkom.”

Drie personen

De rapper zou na een feest buiten zijn opgewacht door drie personen en op zijn hoofd zijn geslagen met een wapen. Ook zou hij onder schot zijn gehouden door één van deze personen. Jorik was op dat feest met een hele hoop andere BNers, waaronder Monica Geuze, Bilal Wahib en Ronnie Flex.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven