Getrouwd koppel beleeft wilde huwelijksnacht: ”Trio met bruidsmeisje!”

Een pasgetrouwd koppel uit Engeland heeft een wel heel wilde huwelijksnacht beleefd. Amper een paar uur aan elkaar verboden, besloten ze een bruidsmeisje uit te nodigen voor een lekker triootje: ”Het was super!”

Huwelijksnacht

Het gaat om Katey (26) en haar man Dan (25), die elkaar afgelopen september het jawoord gaven in Devon. De twee waren zes jaar verloofd.

Het koppel is te zien in de TLC-serie ‘Love Don’t Judge’, waar ze uit de doeken doen hoe ze hun wensen op het gebied van s*ks verwezenlijken.

Op de avond van het huwelijk vertelde Dan zijn vrouw dat hij haar graag met een andere man zou willen zien. Katey raakte naar eigen zeggen ‘in shock’.

Aan de andere kant heeft het een deur geopend voor Katey, die haar biseksuele gevoelens besloot te ontdekken. In plaats van een man, werd een van de bruidsmeisjes uitgekozen.

Paar drankjes

”We hebben met een meisje gepraat. Na een paar drankjes namen we haar mee naar de slaapkamer, waar we een overheerlijk triootje hadden. Het was geweldig”, aldus Katey.

Getrouwd koppel beleeft wilde huwelijksnacht: ''Trio met het bruidsmeisje''

”Ze is een van mijn beste vriendinnen, dus het was ook comfortabel”, zo vervolgt ze. Dan is het daar roerend mee eens. ”Om dit te doen op onze huwelijksnacht. Dit vergeten we nooit!”

Het koppel heeft er lang over gedaan om hun fantasieen werkelijkheid te laten worden. Sprake van jaloezie is er niet. Niet op de manier dat het hun relatie kost.

Opgewonden

Katey vond het eerst wel moeilijk om te zien hoe haar man een andere vrouw uit elkaar trok. Inmiddels wordt ze daar heel erg opgewonden van.

”De jaloezie is er wel een beetje onderdeel van, dat maakt het nog spannender”, zo zegt Dan. De twee zijn van plan om het nu maandelijks met anderen te doen.

Kateys familie vindt het maar vreemd. ”Ze veroordelen mij heel erg. Ze vinden dit niet correct en willen niet meer praten met me. Dat vind ik wel erg.”

Scroll naar boven