Getinte medelanders trappen bejaarde man bij de bushalte in elkaar

Getinte medelanders trappen bejaarde man bij de bushalte in elkaar

Helaas lieve mensen. Helaas moeten we jullie weer op de hoogte stellen van een extreem laffe daad van de jongeren van tegenwoordig. Want bij onze zuiderburen, is het weer flink misgegaan. Er circuleert wederom een video, waar je nekharen van overeind gaan staan.

Jongeren

Inmiddels weet iedereen wel dat jongeren van tegenwoordig niet meer de jongeren van vroeger zijn. Bij misdragingen hoef je hen niet aan te spreken, want dan staat je iets te wachten.

Is het niet verbaal, dan wordt het wel fysiek. De testosteronbommetjes die onze maatschappij hedendaags rijk is, hebben wel ouders, maar die hebben gefaald in de opvoeding.

Steeds vaker zien we video’s op internet verschijnen, waarbij jongeren zich lekker uitleven. Bij voorkeur in een overmacht. En bij voorkeur tegen mensen die niks terug doen.

Nederbrakel

De website Het Nieuwsblad publiceert zojuist een artikel, waarin het gaat over wederom een erg laffe gebeurtenis. Gisteren is namelijk een bejaarde man afgetuigd.

Dat is gebeurd in de plaats Nederbrakel, gelegen in Oost-Vlaanderen. Op het Stationsplein in de plaats is te zien hoe de man gewoon in een bushokje zit.

Dan lopen er zes jongeren langs. Op de beelden is geen enkele aanleiding te zien. Een van de jongeren begint de man eerst uit te schelden.

Getinte medelanders trappen bejaarde man bij de bushalte in elkaar

Dat is al kansloos, maar daarna wordt de man even flink bewerkt. Met de handen voor zijn gezicht moet hij trappen en slagen incasseren. Ook wordt hij nog geduwd.

Het gebeurt allemaal onder toeziend oog van de vriendjes van de jongen. Die lijken het ontzettend grappig te vinden, want er is niemand die ingrijpt.

Onderzoek

De autoriteiten hebben de weerzinwekkende beelden inmiddels onder de aandacht gekregen. De man heeft nog geen aangifte gedaan, maar dat hoeft ook niet.

De autoriteiten hebben nu zelf besloten een onderzoek in te stellen nadat de video via meerdere kanalen bij hen belandde. En dat is nog niet alles, want ook het Belgische Openbaar Ministerie is voornemens om actie te ondernemen. We wachten rustig af wat hier uit komt…

Wij hebben besloten het bewuste filmpje niet te plaatsen. Wil je het toch zien, dan kun je hieronder klikken op het X-bericht:

Scroll naar boven