Getinte medelanders meppen jongetje van fiets af en eisen zijn AirPods

Getinte medelanders meppen jongetje van fiets af en eisen zijn AirPods

Heb jij wel eens gehoord van het beroemde ‘vaasje’ van Mark Rutte? Niet dat er nog iemand is die gelooft wat de demissionaire premier zegt, maar we moesten er ineens aan denken bij dit bericht. Het ‘vaasje’ dat symbool staat voor de staat van ons land.

Airpods

Het moge duidelijk zijn, Nederland is in verregaande staat van verval. Ook nu hebben we weer een bericht voor je waarbij menigeen begint te kokhalzen.

In Blokker, een dorpje in Noord-Holland, is gisteren een jongen door een flinke groep ‘jongeren’ op laffe wijze ‘aangepakt’, om het zo maar te zeggen.

Getinte medelanders meppen jongetje van fiets af en eisen zijn AirPods

De jongen fietste over de kruising van de Westerblokker met Kloosterhout en ging richting De Strip. Daar werd hij ineens omsingeld door een groep van vijf tot zes jongeren. Op de Tortelduif raakten de twee partijen in gesprek. Alhoewel, het was niet echt een gesprek.

Bivakmuts

Een van de ‘jongeren’, eiste dat het slacht0ffer zijn AirPods uit deed om ze in te leveren. Toen de jongen dat niet wilde, kreeg hij direct een paar stoten in zijn gezicht.

Een andere jongen, die met een bivakmuts rondliep, trok vervolgens een slagersmes om de boodschap te verduidelijken. De jongen zag geen kans en gaf de oortjes.

Daarna mocht de jongen gaan. Zijn belagers sloegen op de vlucht in de richting van de Oscar Romeroschool. De jongen is bij de p0litie geweest om aangifte te doen.

Getinte medelanders meppen jongetje van fiets af en eisen zijn AirPods

Verdachten

De zaak wordt zeer hoog opgenomen, gezien de jonge leeftijd van de jongen. De eerste verdachte is een jongen van 17 of 18 jaar oud.

Hij is 1.75 tot 1.80 meter lang en is gezegend met een getinte huidskleur. Hij heeft zwart, korte en licht krullende haren en droeg een zwarte jas met capuchon.

Verdachte nummertje twee is 16 of 17 jaar oud en zo’n 1.70 meter lang. Hij is licht getint en had een donkergekleurde jas aan. De derde verdachte was een grotere jongen. Zijn huidskleur is niet bekend. Hij is zo lelijk dat hij een bivakmuts op had ook het keukengerei bij zich.

Wie informatie over deze zaak heeft, of beelden, wordt verzocht om direct contact op te nemen met de autoriteiten. Dat kan op telefoonnummer 0900-8844.

Scroll naar boven