Getinte medelander mept hond met een tak, en dan gebeurt er dit

Getinte medelander slaat hond met een tak, en dan gebeurt er dit

Er zijn mensen die er bekend om staan dat ze het wiel niet hebben uitgevonden. Daar is ook helemaal niets mis mee, ieder heeft zo zijn/haar kwaliteiten. Maar wat gaat er in je hersens om wanneer je besluit om een hond een tik te geven met een tak?

Tak

In een uitgelekte video zijn twee jongens te zien. De ene houdt een hond vast, die netjes moet gaan zitten zodat zijn kameraad hem een klap kan geven.

Wat het doel hier precies van is, of wat er leuk is het meppen van een hond is ons een raadsel. Maar de jongen heeft een tak in zijn handen, die hij ook gebruikt.

Wat we zien is hoe de etterbak twee keer ‘oefent’, voordat hij snoeihard uithaalt en de hond vol op het lichaam raakt. Bizar.

Karma

De jongen die de hond in bedwang moet houden, weegt een kilootje of veertig. Hij is helemaal geen partij, zeker niet als de hond in de aanvalsmodus gaat.

En dat is precies wat er gebeurt. Binnen een seconde nadat het dier is bewerkt met een tak, neemt de hond wraak. En dat ziet er als volgt uit:

We mogen het misschien helemaal niet zeggen, maar het ziet er wel errug lekker uit. Twee ‘stoere’ boys die nu als krekeltjes over de grond liggen te krioelen en hulpeloos ‘los, los’ huilen.

Hoe het met de jongen gaat is niet bekend. Maar eerlijk gezegd interesseert ons dat ook bijzonder weinig. Moet je maar niet aan dieren komen.

Scroll naar boven