Het komt tegenwoordig heel veel voor dat ouders niet bij elkaar blijven en kiezen voor een scheiding. Wat veel mensen over het hoofd zien, is het effect dat het op kinderen kan hebben. Ongeveer de helft van de kinderen zal de echtscheiding van hun ouders ervaren tegen de tijd dat ze 18 jaar oud zijn.

50% van die kinderen gaan zelfs een echtscheiding meemaken van een tweede huwelijk van een van hun ouders. Het maakt echt niet uit wat je mening over echtscheiding is, kinderen verdienen beter.

Het verhaal dat we vandaag bespreken laat zien dat het niet altijd de ergste situatie is wanneer ouders gaan scheiden. Het is misschien maar een momentopname van een gewoon gezin, maar toen het online werd geplaatst, ging het snel viraal.

BEKIJK OOK  Moeder kijkt naar gezicht van baby en weet dat het niet van haar is - doet DNA-test om het te bewijzen

Laura Dee, de moeder, zou op vakantie gaan met haar kinderen naar Cyprus. Ze had een verrassing gepland voor hen op het vliegveld.

Laura legt uit dat haar kinderen, Darcie, 11 en Callum, 9 dachten dat het alleen de drie van hen zouden zijn die naar Cyprus zouden gaan. Toen ze op het vliegveld aankwamen, zagen ze hun vader, Dean Bone, wachtend bij de gate. De verrassing was dat hun vader met hen op vakantie ging.

Dit scenario lijkt misschien niet helemaal helder voor sommigen, maar misschien is het meest verrassende dat ze niet gescheiden waren, maar ze hebben ervoor gekozen om afgezonderd van elkaar te leven. Ze waren niet langer samen, maar ze besloten om op de best mogelijke manier ouders te worden.

BEKIJK OOK  Uit onderzoek blijkt: 1 op de 5 mensen draagt hun ondergoed meerdere dagen, ook veel vrouwen

De kinderen waren absoluut dolblij door de verrassing. Dit gebeurt niet vaak met gescheiden ouders die samenkomen en op vakantie gaan als een familie. Het is duidelijk dat Laura en Dean er alles aan doen om de opvoeding van hun kinderen niet de dupe te laten zijn door hun fouten.

Nu je de achtergrond kent, kun je de verrassing zelf zien. Bekijk de video van de verrassing hieronder:

Bron: Sungazingstories


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!